Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa sexbomba predviedla výsledok 16. plastiky: Najväčšie prsia Británie v akcii a... Ehm, toto má byť sexi?!

Katie Price Zobraziť galériu (7)
Katie Price (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nešlo ju prehliadnuť! Len nedávno sme vás na topkách informovali, že Katie Price (44), ktorá je známou celebritou nielen v rodnej Británii, podstúpila 16. operáciu poprsia. Chce mať totiž najväčšie prsia v krajine. Počas uplynulého víkendu zavítala do spoločnosti a v plnej paráde ich predviedla!

Katie Price je na operačnom stole pomaly už viac ako doma. Hviezdička, ktorá sa preslávila účinkovaním vo viacerých reality šou, je priam závislá na plastických operáciách. Pod nôž však v uplynulých dňoch musela ísť aj kvôli komplikáciám spôsobeným nešťastným pádom v roku 2020 počas dovolenky v Turecku, keď si zlomila členky na oboch nohách. 

V sobotu však slávna sexbomba zavítala na boxerský zápas a rozdávala úsmevy na všetky strany. A nielen úsmevy. Milovníčka plastík sa totiž usilovala o rôzne sexi pózy, čo však vo viacerých prípadoch pôsobilo skôr opačným dojmom. 

Známa sexbomba predviedla výsledok
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Katie mala na sebe čierny overal, pod ktorým jej presvitali megaprsia a bradavky mala prelepené nálepkami. Spoločnosť jej robil 17-ročný syn Junior, ktorého má so spevákom menom Peter Andre. 

Známa sexbomba predviedla výsledok
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu