Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi modelka na afterke: Úsmev od ucha k uchu, ale… Všetci pozerali len na jej GLÓBUSY!

Kara Del Toro nezaujala len svojím širokým úsmevom... Zobraziť galériu (6)
Kara Del Toro nezaujala len svojím širokým úsmevom... (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V utorok večer sa v Beverly Hills konal jubilejný 80. ročník odovzdávania Zlatých glóbusov. A ako už býva zvykom, po slávnostnom galavečeri sa konala aj nablískaná afterpárty. Pozvanie na ňu si nenechala ujsť ani modelka Kara Del Toro (29). Do Chateau Marmont v Los Angeles dorazila so širokým úsmevom na tvári... To však rozhodne nebolo to, čo všetkých zaujalo!

Odovzdávanie cien Golden Globe Awards je vždy veľkou udalosťou, jubilejný 80. ročník bol však ešte  o čosi väčšou. Dostať pozvánku na tento galavečer tak bolo veľkou poctou. Nemenej prestížne bývajú aj afterpárty, ktoré sa po odovzdaní všetkých sošiek usporadúvajú. Na jednu takú dostala pozvánku aj americká modelka Kara Del Toro. 

A prípravy na akciu rozhodne nepodcenila. Do Chateau Marmont v Los Angeles dorazila v sexi čiernych mini šatôčkach a hoci hneď pri vstupe rozdávala široké úsmevy od ucha k uchu, určite to nebolo to, čo prítomných hostí zaujalo na nej ako prvé. Úsporný model, ktorý mala na sebe, mal totiž hriešne hlboký výstrih a v ňom ukazovala svoje veľké glóbusy. Aha!

Sexi modelka na afterke:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Kara Del Toro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu