Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladá modelka (23) po brutálnom ÚTOKU PSA: Odkusol jej peru… Po 6 operáciách sa opäť USMIEVA!

Brooklinn Khoury sa opäť usmieva. Zobraziť galériu (2)
Brooklinn Khoury sa opäť usmieva. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - V novembri 2020 sa mladej modelke Blooklinn Khoury (22) otočil život na ruby. Pitbull jej sesternice na ňu totiž brutálne zaútočil a krásne dievča s dobre našliapnutou kariérou úplne prišlo o hornú peru. Aktuálne má za sebou už 6. operáciu. No konečne sa opäť usmieva!

Brooklinn Khoury mala pred sebou dobre rozbehnutú kariéru vo svete modelingu. Bola krásna, mala tajomný úsmev. V novembri 2020 sa však jej život otočil o 180 stupňov a modelke sa razom sen o prehliadkových mólach úplne rozplynul… Aspoň na istý čas.

Modelka práve trávila voľný čas so svojou sesternickou a jej 6-ročným pitbullom Dieselom. Trojica zakotvila u Brooklinn doma, kde na ňu pes z ničoho nič vyštartoval a zahryzol sa jej rovno do tváre. „Visel mi z pery,” popísala pre Inside Edition.

Najprv netušila, aké rozsiahle sú jej zranenia, keď však zistila, že jej zviera odhryzlo celú hornú peru aj s časťou tváre, skoro sa zrútila. No nevzdala sa. Za posledné 2 roky absolvovala 6 operácií, z ktorých niektoré trvali aj 20 hodín.

A dnes sa vďaka chirurgom opäť usmieva. „Stačí si pripomenúť, že to, čo vidím v zrkadle, nie je konečný produkt,” vysvetlila Brooklinn, ako zvláda krízové situácie. A opäť je naozaj šťastná - našla si priateľku, profesionálne skejtuje a naďalej sa venuje aj modelingu.

Mladá modelka (23) po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Brooklinn Khoury
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu