Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny spevák Lewis Capaldi má NOVÚ FRAJERKU: Wau, pozrite, aká je to výstavná kočka!

Lewis Capaldi Zobraziť galériu (7)
Lewis Capaldi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyzerá to tak, že konečna našiel šťastie v láske. Škótsky spevák Lewis Capaldi (26) patrí medzi tie mená vo svete hudby, ktoré netreba príliš predstavovať. Vyzerá to tak, že po dlhšom čase sa mu darí aj v osobnom živote. Po jeho boku sa totiž v poslednej dobe objavuje nádherná modelka a herečka Ellie MacDowall (23).

Lewis Capaldi sa po približne troch rokoch pripomenul fanúšikom pred dvoma mesiacmi, keď odpremiéroval svoju pieseň Forget Me. Umelec si dával od hudby dlhšiu pauzu, ktorá bola zapríčinená aj zdravotnými problémami.

Vyzerá to však tak, že hudobník sa rozhodol vystúpiť z ústrania a opäť začína naplno žiť. Tomu nasvedčujú aj informácie o tom, že tvorí pár s krásnou tanečníčkou, modelkou a herečkou Ellie MacDowall.

Dvojicu už stihli spolu vidieť aj v uliciach Londýna počas toho, ako približne o 4:30 ráno odchádzali z jedného z nočných podnikov. Ich spoločnú fotku priniesol denník The Scottish Sun. Aj napriek neskorej nočnej hodine ani jednému nechýbal široký úsmev na tvári.

O tom, že do života populárneho umelca naozaj vstúpila láska svedčí aj jedno z videí, ktoré zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti TikTok. K láskyplným slovám, ktoré zaspieval s gitarou v ruke, pridal krátky popis: „Keď je všetko zbytočné, je tu jeden človek, ktorý dá všetkému zmysel," napísal Capaldi.

Ellie MacDowell
Zobraziť galériu (7)
Ellie MacDowell  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Lewis CapaldiEllie MacDowall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu