Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známy spevák trpí Tourretovým syndrómom: OBROVSKÁ RANA... Hudba jeho stav zhoršuje, prehovoril o KONCI!

Lewis Capaldi
Lewis Capaldi (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Kvôli jeho zdravotnému stavu zrejme bude musieť ukončiť svoju hviezdnu kariéru. Britský spevák Lewis Capaldi (26) už dlhšiu dobu bojuje s prejavmi Tourretovho syndrómu. Jeho tiky však zhoršuje hlavne stres z vystúpení a tak v poslednom rozhovore povedal, že jednou z možností je aj to, že s hudbou definitívne skončí!

Už počas minulého roka sme vás na Topkách informovali o tom, že Lewis Capaldi priznal, že trpí Tourettovym syndrómom. Ten sa v poslednej dobe začal prejavovať aj počas jeho koncertov, kde mal tiky, ktoré mu robili veľké problémy.

V jeho poslednom rozhovore sa pre The Times rozhovoril o tom, že prejavy tohto ochorenia zhoršuje to, čo ho preslávilo po celom svete. V rámci jeho hudobnej kariéry totiž zažíva stres z vystupovania, ktorý jeho tiky ešte znásobuje. 

„Tieto veci spôsobuje hlavne hudba, keď nevystupujem alebo netvorím, tak som v úplnej pohode celé mesiace. Takže je to zvláštna situácia. Momentálne mi to za to stojí, ale ak sa to bude zhoršovať a začnem si spôsobovať nenapraviteľné škody, tak skončím. Nerád preháňam, ale existuje veľmi reálna možnosť, že s hudbou skončím," povedal Capaldi.

Viacero ľudí si v minulosti myslelo, že za jeho tikmi je užívanie drog. Známy umelec aj kvôli tomu priznal, že bojuje s týmto vážnym ochorením, o ktorom prezradí viac už 5. apríla v jeho dokumente How I'm Feeling Now, ktorý si jeho fanúšikovia budú môcť pozrieť na Netflixe.

Viac o téme: Lewis Capaldi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu