Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Paparazzi po rokoch nafotili slávnu herečku: Preboha! Toto má byť tá slávna sexbomba?

Yasmine Bleeth Zobraziť galériu (3)
Yasmine Bleeth (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES - Pri pohľade na ňu zaplače srdce nejedného fanúšika! Yasmine Bleeth (54) patrila svojho času medzi najväčšie sexbomby televíznych obrazoviek. Niekdajšia hviezda seriálu Baywatch sa však už dlhší čas verejnosti vyhýba a šťastie na ňu už dlhší čas nemali ani paparazzi. V týchto dňoch však na ňu natrafili a... Slávna kráska príliš neohúri!

Seriál Baywatch, v našich končinách známy aj pod názvom Pobrežná hliadka, sa v 90. rokoch tešil mimoriadnej obľube. Svoj podiel na tom mali aj krásne herečky, ktoré sa nepochybne objavovali v snoch mnohých tínedžerov a mužov. Spomenúť možno napríklad Pamelu Anderson, Eriku Eleniak, Brooke Burns, Donnu D´Errico, či Yasmine Bleeth. A treba uznať, že na svoje si prišli aj diváčky, ktorých na obrazovkách ohurovali svojou mužnosťou David Jeremy Jackson, Jason Momoa, či David Charvet, a to všetko pod vedením Davida Hasselhoffa.

Hoci mnohé z "baywatchových hviezd" stále pôsobia v šoubiznise, objavujú sa v spoločnosti, či komunikujú s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí, nájdu sa výnimky, ktoré s týmto nablýskaným svetom nechcú mať už nič spoločné...

Príkladom je napríklad Yasmine Bleeth, ktorá stvárnila záchranárku Caroline Holden. Popri herectve sa venovala aj modelingu a svojím šarmom očarila napríklad aj Dona Johnsona a Matthewa Perryho, s ktorými v minulosti tvorila pár. 

Aktuálne sa toho veľa o slávnej herečke nevie. Vyhýba sa verejnosti a bulvárnym fotografom sa ju už pár rokov nedarilo nafotiť. Pošťastilo sa im ale v týchto dňoch. Yasmine zvečnili, keď išla venčiť svojho štvornohého miláčika. Oblečená v teplákoch, s papučami na nohách, celá akási opuchnutá a strapatá vôbec nevyzerala hviezdne.

Yasmine Bleeth
Zobraziť galériu (3)
Yasmine Bleeth  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BaywatchYasmine Bleeth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu