Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezdnej Sharon Stone (64) našli NÁDOR: Veľká chyba lekárov!

Sharon Stone našli nádor na maternici.
Sharon Stone našli nádor na maternici. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Sharon Stone (64) už raz strach z nádoru prežila, keď jej ho v roku 2001 našli v prsníku. No a teraz čelí tomuto strašiaku opäť. Lekári hviezdnej herečke našli veľký fibroidný tumor na maternici. Najprv ho však zle diagnostikovali a liečili ju na niečo úplne iné!

Ako hviezda Základného inštinktu informovala, chodila k svojmu gynekológovi kvôli veľkým bolestiam brucha. Daný lekár jej však vôbec nepomohol. Zle ju vyšetril a liečil ju na niečo úplne iné, než bolo treba. „Ďalšia chybná diagnóza a zlá procedúra. Keď sa mi po nej bolesti zhoršili, šla som za iným lekárom, ktorý zistil, že mám veľký fibroidný nádor, ktorý musí ísť von,“ šokovala na sociálnej sieti.

Galéria: Sharon Stone

Odhalením svojho trápenia chcela Sharon Stone fanúšikov podporiť v tom, aby sa nebáli navštíviť ďalšieho odborníka, ak sa im názor lekára nepozdáva. Aktuálne je blondínka po operácii a musí veľa odpočívať. „Budem ležať štyri až šesť týždňov, aby som sa úplne zotavila. Ďakujem všetkým za starostlivosť,“ odkázala fanúšikom. 

Herečka sa už s podobnými zdravotnými problémami v minulosti pasovala. V roku 2021 musela podstúpiť operáciu po tom, čo jej našli benígny nádor v prsníku. Po zákroku ju však čakal šok - plastický chirurg jej bez jej dovolenia zväčšil prsia o jedno číslo. Usúdil vraj, že sa jej budú viac proporčne hodiť k jej bokom. 

Fibroid, tiež známy ako myóm, je nádor maternice vytvorený z hladkého svalstva a spojivového tkaniva. Hoci slovo nádor znie desivo, myóm je zvyčajne benígny. Odhaduje sa, že až u 80 percent všetkých žien sa skôr či neskôr myóm v určitom okamihu života vyvinie. 

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu