Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Obrovské PREKVAPENIE na červenom koberci: Prišla tam v mini a... Pod srdcom nosí 4. dieťa!

Krásna herečka je tehotná. Zobraziť galériu (9)
Krásna herečka je tehotná. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Všetky oči na nej! Atraktívna herečka Blake Lively (35) zavítala vo štvrtok na Forbes Power Women's Summit, kde všetkých krásne šokovala. V minišatách totiž hrdo predviedla guľaté bruško, v ktorom rastie jej štvrté dieťatko. Správa je prekvapením, keďže spolu s manželom Ryanom Reynoldsom (45) doposiaľ o novom prírastku do rodiny vôbec nehovorili.

Blake Lively je jednoducho božská. Je totiž krásna žena, talentovaná herečka, pre mnohých je dokonalou módnou inšpiráciou a spoločne s hercom Ryanom Reynoldsom a ich ratolesťami tvoria dokonalú rodinku. Dvojica má spolu tri dcérky - 7-ročnú James, 5-ročnú Inez a 2-ročnú Betty. 

Blake Lively a Ryan Reynolds tvoria krásny pár.
Zobraziť galériu (9)
Blake Lively a Ryan Reynolds tvoria krásny pár.  (Zdroj: SITA)

Ako vyšlo v týchto dňoch najavo, už čoskoro k ním opäť priletí bocian. Prezradil to pohľad na samotnú Blake, ktorá zavítala na summit v New Yorku. Herečka rozdávala úsmevy na všetky strany a jej guľaté bruško nešlo prehliadnuť. 

„Ja jednoducho rad tvorím. Či už je reč o pečení, príbehoch, biznise alebo o ľudskej bytosti,” poznamenala s úsmevom kráska. Ako Blake prezradila, sama pochádza z piatich súrodencov a jej mama je pre ňu veľkou inšpiráciou. „Moja rodina je a vždy bude pre mňa najdôležitejšia na svete. Vyrastala som vo veľkej rodine a moja mama je tou najpracovitejšou osobou na svete, akú som kedy stretla. Nie pre ňu nie je odpoveď,” prezradila herečka. 

Zároveň sa presne vyjadrila aj k tomu, čo na nej mnohí obdivujú. A to, že dokáže skĺbiť rodinu a kariéru. „Vyrastala som a sledovala som ženu, ktorá bola všetkým. Matkou a zároveň tvrdo pracujúcou biznismenkou. Aj pre mňa je dôležité, aby moje dcéry videli, že si nemusia vybrať len jednu možnosť a že naozaj všetko je možné,” dodala. 

Blake Lively
Zobraziť galériu (9)
Blake Lively  (Zdroj: profimedia.sk)

Blake Lively
Zobraziť galériu (9)
Blake Lively  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu