Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárna Sharon Stone (64) bez zábran: Na fanúšikov takto vypustila HOLÉ PRSIA!

Sharon Stone Zobraziť galériu (7)
Sharon Stone (Zdroj: Instagram)

BEVERLY HILLS - Fantázia pri tomto zábere veľa priestoru nedostane! Americká herečka Sharon Stone (64) očividne nemá problém s hanblivosťou a svojim fanúšikom na Instagrame ukázala poriadne odvážny záber, na ktorom zhodila vrchný diel plaviek!

Herečka, ktorá bola v minulosti nominovaná na Oscara, si užíva horúce letné dni po svojom. Počas oddychu na slnku zo seba zhodila vrchný diel bikín. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa túto chvíľu nerozhodla zvečniť fotografiou, ktorú zdieľala na svojom Instagrame.

K záberu pridala krátky popis: „Vďačne nedokonalá počas dokonalého dňa," napísala Sharon, ktorá sa preslávila vo filme Základný inštinkt, kde stvárnila postavu Catherine Tramell.

Aj keď samú seba označila za nedokonalú, jej fanúšikovia majú iný názor. „Snažím sa prísť na to, čo je nedokonalé," napísal pod príspevok jeden z nich. „Vyzerá úžasne a prirodzene krásne. Ženy o polovicu mladšie ako ona chodia na operácie, aby vyzerali takto dobre," pridal sa ďalší.

Sharon Stone je podľa jej vlastných slov bez partnera a s randením už skončila. Je dvakrát rozvedená a má troch synov Roana (22), Lairda (17) a Quinna (16). V minulosti priznala veľké trápenie, keďže až 9-krát potratila.

Viac o téme: Sharon Stone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu