Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Legendárna fitnesska (65) s dcérou (29) na plavkovej prehliadke všetkým vyrazili dych: Na móle vyzerali ako sestry!

Inštruktorka fitness Denise Austin Zobraziť galériu (7)
Inštruktorka fitness Denise Austin (Zdroj: SITA)

MIAMI - Všetkým vyrazili dych! Fitness legenda Denise Austin (65) sa zúčastnila prehliadky, ktorú organizoval športový magazín Sports Illustrated. Na móle sa objavila aj so svojou dcérou Katie (29). Tieto dámy sa vďaka svojej uvoľnenosti a vypracovaným postavám stali hlavnými hviezdami šou.

Denise patrí vo svete fitness medzi najväčšie legendy. Jej dcéra Katie začala tento rok predvádzať pre Sports Illustrated. A keď tento magazín zorganizoval plavkovú prehliadku, pozval matku s dcérou na jedno mólo.

A urobili veľmi dobre. Dvojica rozdávala pred stovkami ľudí úsmevy na všetky strany a zaradili sa k tomu najlepšiemu, čo prehliadka ponúkla. Keď sa dámy objali, publikum ich odmenilo obrovským potleskom.

Denise, ktorá sa preslávila na konci minulého storočia vo viacerých fitness šou, na svojom Instagrame napísala: „To, že som mohla zdieľať mólo s mojou dcérou je moment, ktorý zažijete raz za život! Som veľmi vďačná, že nás Sports Illustrated pozval na túto šou." 

Sports Illustrated bol prvýkrát vydaný v roku 1954. Známy je aj plavkovým špeciálom, ktorý vychádza raz ročne. Vôbec po prvýkrát sa stalo, že sa na jednej z prehliadok tohto športového magazínu objavili matka s dcérou na jednom móle.

Viac o téme: Denise Austin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu