Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Matka pracháča Elona Muska ZHODILA ŠATY: 74-ročná diva hviezdou plavkového magazínu!

Elon Musk so svojou mamou Maye Zobraziť galériu (7)
Elon Musk so svojou mamou Maye (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Priezvisko Musk sa väčšine z nás spája s jedným z najbohatších ľudí sveta – Elonom Muskom (50). Pozornosť verejnosti sa teraz upriamila na jeho mamu - Maye Musk (74). Tá sa objavila na titulke slávneho magazínu Sports Illustrated, a stala sa tak jeho najstaršou covergirl.

Dietologička, supermodelka, autorka, rečníčka a v neposlednom rade aj mama troch detí sa svoje telo nehanbí ukázať ani po sedemdesiatke. Maye Musk sa celý život snaží inšpirovať ostatných, čo sa jej určite podarilo aj teraz.

Maye sa stala najstaršou modelkou, ktorá kedy pózovala pre Sports Illustrated. Magazín sa týmto krokom rozhodol vymaniť zo zaužívaných foriem ideálov. „Nemyslela som si, že vek bude problém,  pretože ako dietológ a vedec viem, že vek problém nie je. Som šťastná, že si ma ľudia pozývajú na prednášky o ageizme a o tom, ako sa cítiť dobre v každom veku,“ povedala Musk pre Sports Illustrated.

Okrem matky Elona Muska aktuálne v Sports Illustrated hviezdia aj Kim Kardashian, speváčka Ciara, či hudobníčka Yumi Nu. 

Modelingový svet nie je pre Maye žiadnou novinkou. Prvýkrát začala s modelingom v 15 rokoch a v roku 1969 sa zúčastnila aj súťaže krásy. Popri modelingu aj štúdiu dietológie začala budovať vlastnú firmu. „Som veľmi nadšená, že môžem dať ľuďom vedieť, že aj ženy po 70-ke sú nádherné,“ dodala.

Maye je tiež autorkou knihy Keď má žena plán. V nej ženám predáva svoje skúsenosti a s dávkou humoru im radí, ako viesť aktívny, plnohodnotný a spokojný život.

Viac o téme: Elon MuskMaye Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu