Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kráska z reality šou po TRAGICKEJ SMRTI frajera: PROBLÉMY s rodinou... Zakážu jej ísť na POHREB?!

Yazmin Oukhellou Zobraziť galériu (4)
Yazmin Oukhellou (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Yazmin Oukhellou (31), hviezdička známa z reality šou TOWIE, plní stránky bulváru v súvislosti s tragickou nehodou, pri ktorej prišiel o život jej frajer Jake McLean. V nedávnom rozhovore sa netajila tým, že máva nočné mory. Ako najnovšie vyšlo najavo, trápi ju aj to, že so svojou láskou nebude môcť rozlúčiť...

Správy o tragickej nehode dvojice, ktorá dovolenkovala v Turecku, otriasli mnohými. A to nielen prianznivcami spomínanej reality šou TOWIE, či ich kolegami. V súvislosti s tým bolo viackrát spomínané, že sa zaľúbenci v tú osudnú noc v bare pohádali. 

Hádku, či problémy vo vzťahu vníma ako príčinu tragédie aj Jakeova matka - Anita Walsh. „Hovorili sme s ňou a povedala nám, že sa v aute počas jazdy muselo stať niečo, čo ho rozptýlilo,” uviedol pre Daily Mail člen vyšetrovacieho tímu. „Neverí tomu, že by nehoda bola spôsobená jeho slabými šoférskymi schopnosťami. Povedala, že bol zručným šoférom a nikdy by len tak nestratil kontrolu nad autom,” dodal. 

Komplikovaný vzťah dvojice a tieto dohady vedú k tomu, že Jakeova rodina nemá k Yazmin príliš vrúcny vzťah. „Pre všetkých je to veľmi náročné. Yaz sa najviac bojí, že nebude môcť ísť na pohreb a nebude sa môcť rozlúčiť s Jakeom,” uviedol pre The Sun zdroj z jej okolia. „Ich vzťahy sú veľmi narušené,” dodal. 

Viac o téme: Jake McLeanYazmin Oukhellou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu