Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známu krásku nemohol nik prehliadnuť: Bujné prsia jej takto vypadávali z bikín!

Yazmin Oukhellou Zobraziť galériu (2)
Yazmin Oukhellou (Zdroj: Instagram)

DUBAJ - Televízna hviezdička Yazmin Oukhellou (28) prežívala počas minulého roka jedno z najťažších období svojho života. Jej priateľ Jake (†33) totiž zahynul pri tragickej dopravnej nehode, ktorej účastníčkou bola aj ona. Na bolestné spomienky sa momentálne snaží zabudnúť v Dubaji.

Pri minuloročnej dopravnej nehode v Turecku sa známej hviezde reality šou TOWIE navždy zmenil život. Jej priateľ Jake totiž na mieste zomrel a ona si okrem niekoľkých zranení odniesla aj psychickú traumu.

Niekoľko mesiacov po tejto tragédii verejnosti oznámila, že v spomínanej reality šou končí a na toto neľahké obdobie sa snaží zabudnúť v Dubaji, kam sa presťahovala a kde momentálne pracuje ako realitná maklérka.

Svoj voľný čas však rada trávi pri miestnych bazénoch, čo si však všimli aj zvedavé objektívy všadeprítomných fotografov. Tým tak ponúkla pohľad na svoju perfektnú figúru. Tú zvýraznili čierne plavky, ktoré však mali čo robiť, aby miestnym obyvateľom a dovolenkárom neukázali viac, než by bolo vhodné. 

Yazmin Oukhellou
Zobraziť galériu (2)
Yazmin Oukhellou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Yazmin Oukhellou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu