Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vnuk legendárneho Chucka Norrisa si narobil poriadnu HANBU: Slávny dedo nebude nadšený!

Chuck Norris Zobraziť galériu (2)
Chuck Norris (Zdroj: CBS Television)

LOS ANGELES - Porušil pravidlá, okamžite ho vyhodili! Reč je o vnukovi slávneho amerického herca Chucka Norrisa (82), ktorý sa objavil v najnovšej šou z dielne ABC. Tú moderujú hudobníci Kevin (34) a Frankie Jonasovci (21), ktorých preslávila kapela Jonas Brothers. Celá šou bola navyše vo veľkom ohrození a obaja bratia si mysleli, že sa predčasne skončí!

Americká televízna spoločnosť ABC momentálne vysiela reality šou s názvom Claim to Fame, ktorú moderujú Kevin a Frankie Jonasovci. Tento program spojil pod jednu strechu ľudí, ktorí majú spoločnú jednu vec. V rodine majú niekoho veľmi slávneho. Úlohou súťažiacich je prekabátiť toho druhého a odhaliť, kto vlastne je ich celebritným príbuzným. Aby to bolo ešte náročnejšie, súťažiaci nemajú k dispozícii svoje telefóny. Na víťaza šou čaká finančná odmena vo výške 100 000 amerických dolárov.

VIDEO: Upútavka na šou Claim to Fame.

A práve zákaz mobilov bol kameňom úrazu pre jedného z nich. Maxwell Norris, vnuk slávneho Chucka Norrisa, toto pravidlo porušil. Režisér si v strede natáčania k sebe zavolal oboch moderátorov a povedal im, že mladík má po celý čas pri sebe telefón. Kevin to následne povedal ostatným súťažiacim. Maxwella potrestali tak, že ho zo šou vyrazili!

Maxwell Norris
Zobraziť galériu (2)
Maxwell Norris

„Určite sme to nezinscenovali," bránil sa Kevin, keďže niektorí diváci tvorcov podozrievali, že celá situácia bola umelo vytvorená. Následne dodal: „Táto osoba tam dokonca prepašovala aj ďalší telefón! Naozaj tomu nerozumiem, To nevidel tých 98 kamier, ktoré tam boli neustále s ním?"

V tom momente si myslel, že táto situácia môže celú šou ukončiť! „V tej chvíli som si myslel, že je koniec. Že pôjdeme všetci domov a žiadny program nikdy nevznikne. Ale našťastie, náš štáb mal plán, ako pokračovať aj v takomto prípade," uzavrel jeden z moderátorov.

Viac o téme: Chuck NorrisKevin JonasFrankie Jonas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu