Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragická SMRŤ seriálovej herečky (†61): UTOPILA SA!

Smrť seriálovej herečky Zobraziť galériu (3)
Smrť seriálovej herečky (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Zomrela tam, kde to milovala! Médiá dnes zaplnili správy o náhlej smrti obľúbenej herečky. 61- ročná Mary Mara totiž účinkovala vo viacerých obľúbených seriáloch. V nedeľu dopoludnia ju však našli mŕtvu.

Mary Mara si zahrala v mnohých obľúbených seriáloch. Spomenuť možno napríklad Pohotovosť, Nash Bridges, Monk, Kosti, Dexter, Zákon a poriadok, či Ray Donovan. Na konte má účinkovanie aj vo viacerých filmoch. Nečudo, že správy o jej nečakanej smrti mnohých fanúšikov veľmi zarmútili. 

Mary Mara
Zobraziť galériu (3)
Mary Mara  (Zdroj: Columbia Pictures)

Úmrtie herečky pre Fox News potvrdil jej manažér. „Jej telo bolo nájdené v nedeľu dopoludnia v jej milovanej rieke sv. Vavrinca. Utopila sa počas toho, ako si bola zaplávať,” uviedol. Mary trávila uplynulé dni v letnom sidle svojej sestry, ktoré sa nachádza práve neďaleko rieky, v ktorej našla svoju smrť. Súdny lekár nariadil pitvu, ktorá určí oficiálnu príčinu úmrtia.

„Mary bola jednou z najlepších herečiek, aké som kedy stretol. Bola energická, zábavná a všetci ju milovali. Bude nám veľmi chýbať,” uviedol pre Page Six manažér zosnulej umelkyne, ktorá po sebe zanechala bývalého manžela a nevlastnú dcéru. 

Mary Mara
Zobraziť galériu (3)
Mary Mara  (Zdroj: YouTube.com)

Viac o téme: Mary Mara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu