Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

ÚPLNE NAHÝ! Pikantný tréning hviezdy seriálu Zákon a poriadok: POZOR, nech si činkami nepricvikneš...

Christopher Meloni v nahej reklame. Zobraziť galériu (13)
Christopher Meloni v nahej reklame. (Zdroj: youtube.com/NBC)

WASHINGTON - Christopher Meloni (61) sa preslávil ako detektív Elliot Stabler zo seriálu Zákon a poriadok. Odtiaľ ho diváci poznajú ako seriózneho muža, vždy nahodeného v obleku. Najnovšie však verejnosť zistila, ako vyzerá aj bez neho. Herec totiž natočil reklamu, v ktorej je úplne nahý!

To chcelo odvahu! Herec Christopher Meloni v apríli oslávil 61. narodeniny. Na Slovensku by sa pomaly pripravoval na odchod do dôchodku, no ako dôchodca teda rozhodne nevyzerá. Práve naopak - jeho figúru by mu mohli závidieť aj mnohí o polovicu mladší muži. A že nejde o žiaden photoshop, dokázal v reklame, ktorá pred pár dňami obletela svet.

ÚPLNE NAHÝ! Pikantný tréning
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: NBC Universal Television)

Umelec, ktorý sa pred 20 rokmi preslávil seriálom Zákon a poriadok, v nej totiž cvičí úplne nahý. V minútovom klipe, okrem bielych ponožiek a tenisiek, na sebe nemá absolútne nič. “Niektorí ľudia si zjavne myslia, že spôsob, akým cvičím, je zvláštny. Úprimne, nerozumiem tomu,” hovorí vo videu, zatiaľ čo bez oblečenia cvičí jógu, kickbox a dvíha činky. Div, že si nepricvikol...

ÚPLNE NAHÝ! Pikantný tréning
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: youtube.com/Peloton)

ÚPLNE NAHÝ! Pikantný tréning
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: youtube.com/Peloton)

Reklama poukazuje na novú fitness aplikáciu, ktorú vraj využívajú najmä dve skupiny ľudí: “Tí, ktorí nosia nohavice… A Christopher Meloni.” Nie je to pritom prvýkrát, čo sa herec verejne prezentuje nahý. Pred rokom sa napríklad bez oblečenia objavil na titulke magazínu Men’s Health.

Viac o téme: Christopher Meloni
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu