Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Obrovská TRAGÉDIA! Krásnej Miss (†27) vyberali mandle: Zástava srdca… Po 2 mesiacoch v kóme ZOMRELA!

Gleysy Correia mala iba 27 rokov. Zobraziť galériu (4)
Gleysy Correia mala iba 27 rokov. (Zdroj: Instagram G.C.)

BRAZÍLIA - Svet obletela zdrvujúca správa o náhlej smrti len 27-ročnej Miss Brazílie z roku 2018. Krásna Gleycy Correia koncom marca podstúpila rutinnú operáciu mandlí. Po nej prišli nečkané komplikácie a skončila v kóme. Z nej sa už ale nikdy neprebrala!

Miss Brazília 2018 Gleysy Correia podstúpila koncom marca na súkromnej klinike rutinnú operáciu, pri ktorej jej vyberali mandle. Zákrok, ktorý sa v zdravotníckych zariadeniach vykonáva takpovediac ako na páse, sa však pre mladé, len 27-ročné dievča stal osudným. 

Obrovská TRAGÉDIA! Krásnej Miss
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram G.C.)

Len pár dní po návrate domov totiž začala Gleysy krvácať. Nasledovala ďalšia hospitalizácia. „Vyberali jej mandle a päť dní po návrate domov začala krvácať. Skončila v nemocnici, kde mala 4. apríla zástavu srdca a odvtedy bola v kóme, no bez mozgovej aktivity,“ vyjadril sa pre médiá rodinný kňaz.

Celých 27 dní bola krásna Gleysy v kóme, z ktorej sa už nikdy neprebrala. V pondelok verejnosť obletela správa, že zomrela. Aby sa objasnilo, čo bolo presnou príčinou jej smrti, bola nariadená pitva. Príbuzní obete sa domnievajú, že dôvodom bolo zanedbanie lekárskej starostlivosti. 

Viac o téme: Gleycy Correia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu