Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

DEFINITÍVNY VERDIKT SÚDU v spore Johnny Depp vs. Amber Heard: Na tento ROZSUDOK čakal celý svet!

Johnny Depp a Amber Heard Zobraziť galériu (6)
Johnny Depp a Amber Heard (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

VIRGÍNIA - Konečne! Jeden z najkontroverznejších súdnych sporov šoubiznisu je na konci. Médiá v uplynulých dňoch plnili šokujúce výpovede zo súkromia Johnnyho Deppa (58) a Amber Heard (36). Herec zažaloval svoju bývalú ženu kvôli ohováraniu, keď sa označila za obeť domáceho násilia, a ako odškodné požadoval 50 miliónov dolárov. Ona podala protižalobu, lebo pošpinil jej meno, keď jej tvrdenia označil za podvrh a žiadala dvakrát toľko. Dnes okolo tretej hodiny popoludní si na súde vo Virgínii vypočuli definitívny verdikt.

V piatok zazneli na súde záverečné reči v prípade Johnny Depp vs. Amber Heard. Porota, ktorú tvorí sedem členov, rokovali o verdikte od piatka celkovo 15 hodín. Porotcovia museli prebrať značné množstvo dôkazov. 

Portál Daily Mail už v predstihu informoval, že Johnny Depp sa na čítaní rozsudku osobne nezúčastní. „Vzhľadom na vopred naplánované pracovné záväzky dohodnuté ešte pred súdnym procesom, pán Depp nebude fyzicky prítomný. Bude ho sledovať online zo Spojeného kráľovstva,” uviedol pre Law&Crime zdroj z hercovho okolia. Depp je momentálne s Jeffom Beckom na jeho európskom turné. 

Právni zástupcovia Johnnyho Deppa prišli na súd v dobrej nálade.
Zobraziť galériu (6)
Právni zástupcovia Johnnyho Deppa prišli na súd v dobrej nálade.  (Zdroj: profimedia.sk)

Amber Heard prišla na súd krátko pred 3 hodinou. Na sebe mala outfit čiernej farby a vlasy, ktoré nosila zväčša zapletené, mala teraz rozpustené a padali jej do tváre. 

Jej právnici ostro kritizovali Deppa, že sa na vyhlásenie verdiktu nedostavil. „Vaša prítomnosť ukazuje, kde sú vaše priority. Johnny Depp hrá na gitare vo Veľkej Británii, zatiaľ čo Amber Heard čaká na verdikt vo Virgínii,” uviedol pre médiá jej zástupca.

Amber Heard
Zobraziť galériu (6)
Amber Heard  (Zdroj: profimedia.sk)

Na verdikt si museli všetci trošku počkať. Sudkyňa Penney Azcarate vyhlásila prestávku a poslala porotu späť do rokovacej miestnosti. Vo formulári rozsudku totiž nebola vyplnená časť o náhrade škody. 

DEFINITÍVNY VERDIKT SÚDU v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube.com/ Law&Crime)

V rámci záverčného verdiktu zaznelo, že porota má za to, že Depp preukazál všetky prvky ohovárania v tomto prípade. Deppovi bolo priznaných 10 miliónov dolárov ako odškodné a 5 miliónov dolárov ako represívne odškodné.

Porota Amber Heard v jej protižalobe priznala 2 milióny dolárov. 

Sudkyňa sa všetkým zúčastneným poďakovala za ich profesionálny prístpu k prípadu. „Rada vás tu kedykoľvek uvidím. Ale dajte mi pár týždňov na oddych,” poznamenala.

DEFINITÍVNY VERDIKT SÚDU v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: YouTube.com/Law&Crime)

Dav vonku pred budovou súdu skandoval po vyhlásení verdiktu Johnnyho meno. 

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu