Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

DRÁMA na palube! Zasahovala krásna Deppova právnička... Je z nej SuperHrdinka

Camille Vasquez Zobraziť galériu (7)
Camille Vasquez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Získala si ďalšie sympatie verejnosti! Ešte donedávna bola Camille Vasquez (37) obyčajnou úspešnou právničkou. Po tom, ako pomohla Johnnymu Deppovi (59) prinavrátiť jeho česť, sa teší značnej popularite. Nuž, a po nedávnej záchrane života v oblakoch ju mnohí majú rovno za hrdinku.

Zachovala pokoj a rozvahu! Camille Vasquez, ktorú by najradšej mnohí fanúšikovia Johnnyho Deppa videli po jeeho boku ako novú partnerku, sa nedávno opäť vyznamenala. Počas letu z Los Angeles do New Yorku as výrazne podieľala na záchrane života istého 70-ročného pána. Ako informuje tmz.com, ten práve prechádzal okolo jej sedadla, keď skolaboval a udrel si hlavu. 

Kým letušky volali o pomoc, Camille spolu so svojím ochrankárom sa hneď podujali mu pomôcť. Bodyguard zložil z ruky svoje smart hodinky a dal ich mužovi, aby mohli sledovať jeho tep. Právnička sa spojila so švagrom, ktorý je lekár. Ten jej cez telefón dával inštrukcie, ako má postupovať.

K mužovi napokon prišiel chirurg, ktorý starostlivosť o pacienta prevzal. Camille si vyslúžila obdiv všetkých prítomných a letušky ju vraj odmenili fľašou vína a šampanského. A nielen tým, viacerí sa zhodli, že je hotová Wonder Woman!

Viac o téme: Camille Vasque
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu