Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci outfit mladej herečky: HOLÉ prsia a tam dole... Uff!

Bella Thorne Zobraziť galériu (10)
Bella Thorne (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Otočil sa za ňou určite každý! Bella Thorne (24) pravidelne dokazuje, že už dávno nie je tou detskou Disney hviezdičkou. Provokatívne outfity a lascívne pózy sú pre ňu priam samozrejmosťou. Asi nikoho teda neprekvapí, že na seba strhla pozornosť aj na nedávnej premiére.

Pri pohľade na Bellu Thorne by človek skôr uveril tomu, že účinkuje vo filmoch pre dospelých, než tomu, že kedysi bola hviezdičkou Disney Channel. Mladá umelkyňa sa tak veľmi chce zbaviť tejto "nálepky", až to občas poriadne preženie.

Provokovať sa jej zachcelo aj pred pár dňami, keď zavítala na premiéru filmu Morbius. Na sebe mala šaty s potlačou nahého ženského tela. A tak hoci bola Bella oblečená, fantáziu chlapov vybičovala na maximum. 

Bella Thorne
Zobraziť galériu (10)
Bella Thorne  (Zdroj: profimedia.sk)

Herečke robila spoločnosť jej staršia sestra Dani, ktorá sa tiež venuje herectvu. A rovnako tak odmieta byť na červenom koberci za elegantnú dámu. Skôr je jej bližší vulgárnejší štýl. Dani stavila na koženú minisukňu a top, z ktorého jej išli každú chvíľu vypadnúť prsia. Pohľady prítomných smerovali aj na jej viacfarebné vlasy. Podarené sesterské duo, čo poviete?!

Bella Thorne
Zobraziť galériu (10)
Bella Thorne  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu