Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Výstredná herečka sa na pláži túlila k snúbencovi: Takmer pri tom UKÁZALA PRSIA!

Bella Thorne so snúbencom Markom Emmsom. Zobraziť galériu (7)
Bella Thorne so snúbencom Markom Emmsom. (Zdroj: Profimedia)

TAORMINA - Len približne pred mesiacom sa na verejnosť dostala informácia, že sa herečka Bella Thorne (25) zasnúbila. Jej vyvoleným je podnikateľ Mark Emms. Aktuálne si dvojica vychutnáva romantickú dovolenku v Taliansku, kde ich paparazzi zachytili pri intímnej chvíli... Ehm, ryšavka pri tom takmer ukázala prsia!

Herečke Belle Thorne a jej partnerovi Markovi Emmsovi stačilo len zopár mesiacov na to, aby zistili, že sú pre seba tí praví. Začali spolu randiť v lete minulého roka, no vzťah verejne potvrdili až na Valentína. No a už o tri mesiace neskôr na sociálnych sieťach oznamovali zásnuby. 

Aktuálne sa dvojica nachádza v talianskej Taormine, kde si vychutnáva romantickú dovolenku. Paparazzi zaľúbencov zachytili, ako sa k sebe túlia na pláži. A zatiaľ čo podnikateľ bol kompletne oblečený, ryšavka mala na sebe modré bikiny a voľnú košeľu. 

Plavky však mala zjavne slabšie uviazané. Pri intímnej chvíli so snúbencom tak skoro ukázala prsia. Podprsenka sa jej totiž z vnád pomaly vyhŕňala a chýbal len maličký kúsok na to, aby jej spod kúska modrej látky vykukli bradavky. Veď pozrite sami! 

Výstredná herečka sa na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Bella Thorne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu