Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manžel krásnej Češky ju zvečnil pri... Ty vole! TOTO je príliš intímna FOTO

Tereza Ramba s manželom. Zobraziť galériu (7)
Tereza Ramba s manželom. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Zaujímavý príspevok! Česká herečka Tereza Ramba (31) sa do pamäte mnohých vryla účinkovaním v počinoch Rafťáci, Bobule, či Peklo s princeznou. Od novembra 2019 si však užíva tú najkrajšiu rolu v živote ženy - materstvo. A to so sebou prináša rôzne situácie. Brunetkin nedávny príspevok na Instagrame je toho dôkazom.

V momente, keď sa žene stane matkou, sa toho v jej živote veľa zmení. Mnohé by napríklad vedeli hovoriť o tom, že samé už nemôžu ísť ani na záchod. V takýchto situáciách sa ocitla nejedna mamina. Tie celebritné nevynímajúc... 

Dôkaz poskytla česká herečka Tereza Ramba, ktorú mnohí poznajú skôr pod jej dievčenským priezviskom Voříšková. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila momentku, ktorú sa podarilo spraviť jej manželovi - akrobatovi Matyášovi. 

Ten zvečnil známu brunetku presne vo chvíli, keď bola na toalete a ich synček Mikuláš jej tam samozrejme musel robiť spoločnosť. „Aj takto niekedy vyzerá materstvo,” napísala k fotke Tereza, ktorá mnohých followerov pobavila. 

Na odkaz reagovala srdiečkami aj bývalá prvá dáma Dagmar Havlová. „Neboj sa, moja milá, keď k nám prídeš na návštevu, nikto ťa nebude ohrozovať,” odpovedala jej s pobavením Tereza. 

Tereza Ramba zverejnila na Instagrame takúto intímnu fotografiu.
Zobraziť galériu (7)
Tereza Ramba zverejnila na Instagrame takúto intímnu fotografiu.  (Zdroj: Instagram)

Hviezdna mamička si zaslúži pozornosť aj preto, že v jej slovách o materstve sa nájdu mnohé ženy. A otvorene hovorí o rôznych témach. Bežným smrteľníčkam je tiež sympatické, že nemá potrebu zverejňovať len dokonalé fotky. So svetom sa pokojne podelí aj o záber, na ktorom je nenalíčená, má kruhy pod očami, či neumyté vlasy. 

Viac o téme: Tereza VoříškováTereza Ramba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu