Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krásna Češka opäť maminou: Dostala COVID a potom... ORGAZMUS pri pôrode!

Tereza Ramba s manželom Matyášom. Zobraziť galériu (6)
Tereza Ramba s manželom Matyášom. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Prekvapivo úprimná! Na topkách sme vás už informovali, že česká herečka Tereza Ramba (32) sa stala dvojnásobnou maminou. Ako vyšlo najavo, bábätko prišlo na svet ešte pred Vianocami a brunetka toho spočiatku o tajnom pôrode veľa nepovedala. Teraz však prezradila nielen pohlavie a meno dieťatka...

Tereza Ramba, za slobodna Voříšková, patrí medzi celebrity, ktoré si svoje súkromie celkom strážia. Raz za čas však spraví výnimku a potom napríklad prekvapí fotkou, ktorú by mnoho jej kolegýň na sociálnu sieť nedalo. 


TAJNÝ PÔROD krásnej Češky: Pohlavie dieťatka stále ZÁHADOU!


Z krásnej brunetky sa ešte pred Vianocami stala dvojnásobná mamička. Po týždňoch plných tajností herečka svojim priateľom a followerom nakoniec prezradila, že k synčekovi Mikulášovi pribudlo dievčatko. Spočiatku spolu s manželom zvažovali, že mu dajú meno Teodora, ale napokon sa rozhodli, že ich dcérka sa bude volať Mira. 

Z Terezy Ramby sa krátko pred Vianocami stala dvojnásobná mamička.
Zobraziť galériu (6)
Z Terezy Ramby sa krátko pred Vianocami stala dvojnásobná mamička.  (Zdroj: Instagram)

Tereza prekvapivo prezradila aj detaily pôrodu. „Hviezdička prišla na svet v tichu. Aj napriek všetkým opatreniam som dostala covid s nie dobrým priebehom. Deň pred pôrodom som ani nemohla otvoriť oči,” priznala sympatická herečka. 

Ramba dodala, že bola naozaj slabá. „Len tak-tak som dokázala zdvihnúť pohár s vodou. A na ďalší deň... Orgazmický pôrod. Keď toto predo mnou po prvom pôrode niekto povedal, mala som chuť umlátiť ho ťažkou palicou,” priznala brunetka. 

Obľúbená herečka si úlohu mamičky maximálne užíva. Je tiež dosť pravdepodobné, že hoci si súkromie stráži, o krásy i nástrahy materstva sa plánuje podeliť s followermi. 

Viac o téme: Tereza VoříškováTereza Ramba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu