Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známeho herca (†44) zabila rakovina: Smrť po 3 týždňoch!

Dustin Diamond Zobraziť galériu (4)
Dustin Diamond (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herec menom Dustin Diamond sa do povedomia verejnosti vryl už v útlom veku. Účinkoval v seriáli Konečne zvoní (Save by the Bell), ktorý sa svojho času tešil popularite aj v našich končinách. 44-ročnému umelcovi diagnostikovali lekári zhruba pred troma týždňami rakovinu pľúc v pokročilom štádiu. Včera ráno svoj boj o život prehral.

12. januára skončil herec Dustin Diamond v nemocnici. Pociťoval totiž obrovské bolesti tela. Dva dni nato mu lekári diagnostikovali rakovinu pľúc a hneď začal podstupovať chemoterapiu. Jeho stav sa však postupne zhoršoval a musel byť napojený na pľúcnu ventiláciu.

Včera však hercov manažér Roger Paul potvrdil, že Dustin zomrel. V posledných chvíľach mu bola oporou priateľka Tash, s ktorou tvorili pár zhruba rok. „Dustin netrpel a nemusel ležať v ukrutných bolestiach. Za to sme vďační,” znie v stanovisku. 

Za hercom smútia aj mnohí jeho kolegovia. Medzi nimi napríklad aj Mario Lopez, s ktorým spolu účinkovali práve v seriáli Konečne zvoní. „Dustin, človeče, budeš mi chýbať! Krehkosť tohto života je niečo, čo nemôžeme brať ako samozrejmosť. Modlím sa za tvoju rodinu,” napísal na Twitteri.

Dustin Diamond bol jednou z hviezd seriálu Konečne zvoní. Mnohí si ho pamätajú pod prezývkou Škreko.
Zobraziť galériu (4)
Dustin Diamond bol jednou z hviezd seriálu Konečne zvoní. Mnohí si ho pamätajú pod prezývkou Škreko.  (Zdroj: NBC Universal/youtube.com)

Dustin Diamond ako Škreko v seriáli Konečne zvoní.
Zobraziť galériu (4)
Dustin Diamond ako Škreko v seriáli Konečne zvoní.  (Zdroj: SITA)

Hercova smrť zasiahla aj jeho kolegyňu Tori Spelling. Blondínka, ktorá sa preslávila ako Donna v počine Beverly Hills 90210, v seriáli Konečne zvoní tiež účinkovala. „Dustin Diamond bol mojou prvou láskou pred kamerami. Dnes dostal anjelské krídla. Bol to on, s kým som si prvýkrát pred kamerami dala bozk. Ako si viete predstaviť, byť nováčikom v zabehnutom projekte nebolo pre 14-ročné dievča jednoduché. Avšak Dustin ma privítal s otvorenou náručou, všetko mi ukázal a dbal o to, aby som sa cítila dobre. Bol taký mladý gentleman. Bol milý, šikovný a neustále všetkých rozosmieval. Bol to naozaj dobrý chlapec,” uviedla Tori.

Tori Spelling tiež smúti za Dustinom. Bol jej prvou láskou pred kamerami.
Zobraziť galériu (4)
Tori Spelling tiež smúti za Dustinom. Bol jej prvou láskou pred kamerami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dustin Diamond
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu