Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna speváčka pózovala nahá: Aha, čo celé roky skrývala pred svetom!

LeAnn Rimes Zobraziť galériu (7)
LeAnn Rimes (Zdroj: SITA/Owen Sweeney/Invision/AP)

LOS ANGELES - Zaujímavé priznanie! Speváčka LeAnn Rimes (38), ktorú si mnohí spájajú najmä s filmom Divoké kočky, pravidelne komunikuje so svojimi priaznivcami prostredníctvom sociálnych sietí. V týchto dňoch poriadne prekvapila, keď odhalila tajomstvo, ktoré doteraz skrývala pred celým svetom.

Zhodila šaty a ukázala viac, než len nahé telo! LeAnn Rimes sa s followermi, ktorých má na Instagrame zhruba 490 tisíc, delí nielen o pracovné momentky, ale tiež o zábery týkajúce sa jej súkromia.

Ako však v týchto dňoch vyšlo najavo, umelkyňa pred svetom dlhé roky tajila, že má vážne kožné ochorenie. Odvážnymi nahými fotkami to priznala pri príležitosti Svetového dňa psoriázy. 

„Viete, aká je to úľava, keď poviete niečo, čo dlho tajíte? Tým sú pre mňa tieto fotky. Potrebovala som to,” povedala na margo toho LeAnn, ktorá magazínu Glamour poskytla aj otvorený rozhovor. 

Pod spomínanými fotografiami sa rozpútala búrlivá diskusia. Mnohí speváčku ocenili, že nabrala odvahu nielen na to, aby sa vyzliekla a ukázala svoje telo, ale pochválili ju tiež za to, že priznala svoje nedostatky. 

LeAnn Rimes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

LeAnn Rimes
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: LeAnn Rimes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu