Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známa kráska zhadzuje kilá: Aha, aj modelky majú faldíky!

Sara Sampaio Zobraziť galériu (8)
Sara Sampaio (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Späť do formy! Sara Sampaio (28) nedávno otvorene priznala, že počas karantény pribrala. A aj keď sa tešila z väčších pŕs, rozhodla sa na svojej postavičke zapracovať. Dôkazom sú paparazzi zábery, na ktorých je dokonca zvečnené i modelkino zaoblené brucho.

Galéria: Sara Sampaio je krásna žena.
Pandémia COVID-19 prinútila ľudí žiť istý čas v izolácii. Niektorí v tom hľadali pozitíva, iní bojovali s kade-čím. Portugalská modelka Sara Sampaio pri tej príležitosti prezradila, že trpí mentálnou poruchou, pri ktorej má nutkanie vytrhávať si vlasy. A počas karantény mala čo robiť, aby sa ovládala.

V týchto dňoch pracuje aj na ďalších negatívnych dopadoch nútenej karantény. Sexi anjelik Victoria´s Secret totiž pribral. Samotná kráska sa tým netajila. Pri pohľade na jej aktuálne fotky je viditeľné, že sa jej zaoblila tvár a ploché bruško je minulosťou. 

Nedávno ju cestou do posilňovne nafotili paparazzi. Sara mala oblečený elastický úbor, ktorý faldík na bruchu viac zvýraznil. Je ale isté, že nepotrvá dlho a kráska bude opäť ohurovať tip-top postavičkou. 

Sara Sampaio cestou do posilňovne.
Zobraziť galériu (8)
Sara Sampaio cestou do posilňovne.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Sara Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu