Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Hurá, väčšie prsia: Slávna kráska v karanténe priberá... To je dilema!

Sara Sampaio Zobraziť galériu (3)
Sara Sampaio (Zdroj: Instagram SŠ)

LISABON - Aktuálna situácia, keď máme menej prirodzeného pohybu, sa zrejme podpisuje na mnohých ľuďoch. A aj na modelkách! Anjelik Victoria's Secret Sara Sampaio (28) s fanúšikmi riešila dilemu - viac kíl znamená väčšie prsia. Alebo je dôležitejšie ploché bruško?

Sara Sampaio je lisabonská modelka, ktorej sa podarilo získať pozíciu anjelika u slávneho výrobcu bielizne. Lenže aktuálne je aj ona v izolácii kvôli zúriacemu koronavírusu a zdá sa, že nabrala pár kíl. 

Galéria: Modelka Sara Sampaio

V utorok sa totiž prihovorila fanúšikom na Instagrame so zaujímavou témou. „Viete, čo vám nehovoria o priberaní? Že sa vám zväčšia prsia!” povedala v takzvanom príbehu. A keďže Sara nie je prirodzene príliš obdarená v týchto partiách, je to pre ňu nová skúsenosť. 

Sara Sampaio
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Modelka tak rieši dilemu. „Skúšam tomu porozumieť – čo chcem viac? Ploché brucho alebo väčšie prsia?” zamyslela sa Sara. 

Zdá sa, že brunetka sa už cíti lepšie, keď rieši takéto typické ženské problémy. Ešte minulý týždeň sa totiž sťažovala, že bojuje s úzkosťami a depresiami. Tieto stavy máva pravidelne, ale v posledných týždňoch boli vyhrotenejšie. 

Sampaio tiež netají, že trpí mentálnou poruchou, pri ktorej si vytrháva vlasy. „Mám to, odkedy som mala 15 a stále to robím. Bolo tu pár týždňov počas karantény, keď som si ich proste trhala. Keď mám však krátke nechty, nemám až také nutkanie robiť to, takže sa snažím udržiavať ich v karanténe krátke, ale niekedy je to ťažké, pretože je to taký dobrý pocit,” priznala otvorene pred pár dňami.  

Sara Sampaio
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SŠ)

Viac o téme: Sara Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu