Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna sexica sa rozvádza: Fešného manžela vymenila za tohto plejboja!

Slávny pár sa po 10 rokoch rozvádza. Zobraziť galériu (8)
Slávny pár sa po 10 rokoch rozvádza.

LOS ANGELES - Definitívny koniec! Manželstvo herečky Megan Fox (34) a hviezdy seriálu Beverly Hills 90210 - Briana Austina Greena (46) si prešlo viacerými krízami. Vždy ich však ustáli a spoločne sa radovali zo svojich troch detí. Teraz je však situácia iná. Hollywoodsky pár sa po 10 rokoch rozvádza a sexica už na manžela zabúda v náručí iné muža. A ten nemá práve ukážkovú povesť...

Galéria: Brian Austin Green a Megan Fox sa po 10 rokoch rozvádzajú.
O problémoch v manželstve spomínanej dvojice sa v posledných mesiacoch špekulovalo celkom intenzívne. Megan si z ruky zložila obrúčku a paparazzom sa ju podarilo viackerát zvečniť v spoločnosti rapera menom Machine Gun Kelly.

Správy o rozvode definitívne potvrdil Brian Austin Green tento pondelok v rámci svojho podcastu. Že sa s manželkou odcudzili, pocítil ešte koncom minulého roka. Megan sa vrátila domov z nakrúcania filmu Midnight In The Switchgrass, v ktorom si zahrá aj spomínaný raper. „Vtedy mi povedala, že keď bola ďaleko odo mňa, tak sa cítila oveľa lepšie. A že si ten pocit chce udržať čo najdlhšie. Bol som prekvapený a rozhodilo ma to. Ale nevedel som byť k nej zlý. Po rozhovore sme prišli k návrhu, že si od seba na istý čas oddýchneme a uvdíme, čo ďalej,” prezradil detaily zo súkromia známy herec.   

„Mali sme úžasný vzťah. Budem ju vždy milovať. A viem, že aj ona mňa,” uzavrel Brian. Aj napriek tomuto tvrdeniu sa však dvojica napokon dohodla na rozvode.

Megan svoje súkromie zatiaľ nekomentuje. V médiách sa však stále viac hovorí o tom, že Machine Gun Kelly je jej milencom. S raperovým menom boli späté viaceré známe ženy. Spomenúť možno Demi Lovato, Kate Beckinsale, Noah Cyrus, Halsey, či Amber Rose. 

Láska medzi Megan Fox a Brianom Austinom Greenom je minulosťou.
Zobraziť galériu (8)
Láska medzi Megan Fox a Brianom Austinom Greenom je minulosťou.  (Zdroj: SITA)

Rozvádzajúca sa herečka vraj našla útechu v náručí tohto muža.
Zobraziť galériu (8)
Rozvádzajúca sa herečka vraj našla útechu v náručí tohto muža.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Megan FoxBrian Austin GreenMachine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu