Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Slávna modelka očaruje svojimi krivkami: Fanúšikom ukázala takmer všetko!

Demi Rose
Demi Rose (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Odvaha jej rozhodne nechýba. Známa britská modelka a hviezda sociálnych sietí Demi Rose (28) svojich fanúšikov pravidelne zásobuje sexi zábermi. V rovnakom duchu bol aj jeden z jej posledných príspevkov na sociálnych sieťach, kde sa ukázala takmer nahá.

Rose sa zviditeľnila hlavne vďaka pôsobeniu na rôznych sociálnych sieťach. Tam sa napokon presadila a získala si obrovské množstvo fanúšikov. Len na Instagrame ju tak momentálne sleduje takmer 20 miliónov ľudí a už pri prvom pohľade na jej príspevky je jasné, vďaka čomu ich zaujala.

Popularita jej priniesla aj viaceré príležitosti vo svete modelingu. V minulosti sa Demi objavila vo viacerých plavkových špeciáloch. Stále však ostáva verná najmä svojim fanúšikom, ktorých naposledy potešila na spomínanom Instagrame. 

Na najnovších záberoch sa totiž ukázala takmer úplne nahá. V krátkom video sa svetu predviedla ako víla. A treba dodať, že poriadne hriešna víla, keďže si zakrývala len to najnutnejšie. Fanúšikovia tak mali opäť raz možnosť pokochať sa jej dokonalými krivkami.  

Viac o téme: Demi Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu