Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce priznanie speváckej hviezdy: Do DROG ju v 14-ich namočila mama!

Kerry Katona Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona (Zdroj: Instagram KK)

LONDÝN - Členka kedysi mimoriadne populárnej skupiny Atomic Kitten už v minulosti priznala, že užívala drogy po boku svojho druhého manžela Marka. Rovnaký problém však zrejme mal aj jej tretí muž George Kay, ktorý zomrel pred pár dňami a hovorí sa práve o predávkovaní. Pri tejto príležitosti Kerry Katona prezradila, že už ako 14-ročná dostala od vlastnej mamy ochutnať takzvaný speed.

Kerry Katona bola kedysi členkou populárnej dievčenskej skupiny, dnes je päťnásobnou mamou a trikrát rozvedenou ženou. Práve jej posledný manžel George Kay (39) v týchto dňoch zomrel a v súvislosti s jeho úmrtím sa špekuluje o predávkovaní. 

Kerry Katona a George Kay
Zobraziť galériu (6)
Kerry Katona a George Kay  (Zdroj: Profimedia)

Kerry sa v minulosti netajila tým, že tiež má skúsenosti s drogami. Priznala, že s druhým manželom Markom užívala veľa kokaínu a niekedy dúfala, že sa už viac neprebudí.


Priznanie hviezdy Atomic Kitten: Závislosť od kokaínu... Chcela som zomrieť!


Dnes však prichádza s ešte šokujúcejšími informáciami. Jej závislosť od drog začala už vo veku 14 rokov. Pod dohľadom vlastnej mamy! „Moja mama bola v tom čase lesbička, so svojou priateľkou bola v jednom pube a mala so sebou vrecko s bielym práškom. Povedala, že je to šumienka, ponorila do toho prst a dala ho do mojich úst. Bol to speed!” povedala Kerry pre The Sun.

Po tejto skúsenosti mala pocit, že drogy berie každý. „Šetrila som peniaze z vreckového a potom som šla a kúpila si vrecko kokaínu. Vtedy som si myslela, že ľudia, čo neberú drogy, sú proste snobi,” priblížila speváčka. Momentálne je zapojená do online kampane The Sun proti drogám. 

Šokujúce priznanie speváckej hviezdy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu