Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

59-ročná modelka v spodnej bielizni: Žiadna retuš! Na toto TELO je hrdá

Nicola Griffin Zobraziť galériu (6)
Nicola Griffin (Zdroj: Instagram)

LONDYN - Vek je len číslo! Tým sa riadi aj Nicola Griffin (59), ktorá si na staré kolená splnila svoj sen a od svojich 50 rokov sa živí modelingom. Sympatická Angličanka už pózovala pre známy plavkový magazín Sports Illustrated. V týchto dňoch sa hlási o slovo fotkami v spodnej bielizni. Zaujímavé je, že zábery neboli graficky vôbec upravované.

Nicola Griffin sa starnutia nebojí. Práve naopak. Celkom rada svetu dokazuje, že je šarmantná aj so šedivými vlasmi a vráskami. Nedávno odhodila zábrany a pred objektívom pózovala v bikinách. Aktuálne sa hlási o slovo sériou fotiek, na ktorých je v spodnej bielizni.  

„Fotenie som si užívala a určite sa cítim oveľa sebavedomejšie, ako keď som bola mladá. Akceptujem svoje telo také, aké je. Kedysi som so svojou veľkosťou a tvarmi nebola spokojná, ale dnes viem, že je ok, nebyť dokonalý,” povedala na margo odvážneho fotenia Nicola. 

Hoci viaceré profesionálne fotografie prechádzajú grafickými úpravami, zábery zrelej modelky sú bez retuše. „Som hrdá na to, že som dostala príležitosť reprezentovať moju vekovú skupinu a že môžem takto dodať odvahu iným ženám,” dodala zrelá modelka. Čo na jej fotky v spodnej bielizni hovoríte vy?

Nicola Griffin
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Nicola Griffin
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Nicola Griffin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu