Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi magazín prekvapuje stále viac: Babičky, bacuľky a teraz... Tak TOTO tu ešte nebolo!

Brenna Huckaby Zobraziť galériu (17)
Brenna Huckaby (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

NEW YORK - Každá žena môže byť atraktívna! Keď sa spomenie Sports Illustrated, hádam každému sa vybavia krásne a sporo odeté modelky, ktoré zdobia stránky plavkového magazínu. Jeho tvorcovia v posledných rokoch prinášajú jedno prekvapenie za druhým. Byť jednou zo sexi krások totiž umožnili aj ženám v zrelom veku, či dievčatám, ktorých oblé krivky nie sú z kategórie tých ideálnych. Najnovšie sa v bikinách predviedla Brenna Huckaby (22), ktorej chýba pravá noha.

Spoluprácou so Sports Illustrated sa môžu pochváliť mnohé známe modelky. Spomenúť možno Kate Upton, Gigi Hadid, Christie Brinkley, viaceré milenky Leonarda DiCapria, alebo aj "našu" Danielu Peštovú,  

V roku 2016 sa však medzi sexi krásky dostala aj Ashley Graham, ktorú dnes netreba nikomu predstavovať. XXL modelka je totiž právom súčasťou šoubiznisu. O čosi menej slávnou je Nicola Griffin. Tá v sexi bikinách pózovala ako 56-ročná. Tento krok sa medzi verejnosťou stretol s nadšením, a tak sa zrelé a tučnejšie modelky stali pravidelnou súčasťou plavkového magazínu.

Medzi tváre Sports Illustrated 2018 sa najnovšie zaradila aj Brenna Huckaby, ktorá je tiež čímsi nezvyčajná. V čase dospievania sa venovala gymnastike. Ako 14-ročnej jej však diagnostikovali rakovinu kostí, kvôli ktorej prišla o pravú nohu. Športu sa však nevzdala a ako snowbordistka v marci zabojuje o medailu na Zimných paralympijských hrách v PyeongChangu.

Brenna sa netají tým, že ponuka od Sports Illustrated ju veľmi potešila. „Chcem reprezntovať ženy so zdravotným postihnutím nejakým správnym spôsobom a dodať im silu a odvahu,” poznamenala športovkyňa, ktorá sa pred viac ako rokom stala mamičkou.

Ako priznáva, so svojim telom nebola nikdy príliš spokojná a ako tinedžerka nosievala šortky namiesto plavkových nohavičiek. „Keď sa mi narodila dcéra, uvedomila som si, že moje telo je viac, ako len objekt. Moje telo je silný nástroj, ktorý má sprevádza od jednej skúsenosti k druhej. Mám ho rada,” uzavrela Huckaby.  

Krásky pózujuce pre Sports Illustrated sa uprostred týždňa zišli na párty. Prehliadku ich sexi outfitov nájdete v GALÉRII>>

Brenna Huckaby je prvou kráskou so zdravotným znevýhodnením, ktorá pózovala pre Sports Illustrated.
Zobraziť galériu (17)
Brenna Huckaby je prvou kráskou so zdravotným znevýhodnením, ktorá pózovala pre Sports Illustrated.  (Zdroj: instagram/ Sports Illustrated)

Viac o téme: Sports IllustratedBrenna Huckaby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu