Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexi herečka žúrovala oblečená: Paparazzi ju behom sekundy vyzliekli!

Georgia May Foote Zobraziť galériu (7)
Georgia May Foote (Zdroj: Instagram G.M.F.)

MANCHESTER - Akoby ani nebola oblečená! Blesky fotoaparátov a čierna farba nie sú tou najlepšou kombináciou. Teda, v prípade, ak chcete zaujať, platí opak. Svoje by o tom vedela hovoriť britská modelka a herečka Georgia May Foote (27). Tá sa počas víkendu vybrala na žúr v koženej sukni a čiernom tope. Pri stretnutí s paparazzmi však celému svetu ukázala svoje prsia.

Georgia May Foote je vo Veľkej Británii dobre známa. Od roku 2004 sa objavuje na televíznych obrazovkách. Najskôr účinkovala v seriáli Grange Hill, neskôr v telenovele Coronation Street. Účinkovala aj v tanečnej šou a v roku 2015 bola zaradená medzi 100 najsexi žien sveta. 

Známa brunetka má aj v súčasnosti kopec sexepílu, ktorý rada zvýrazni provoaktívnym outfitom. Počas uplynulého víkendu si vyrazila za zábavou nahodená v koženej minisukni a čiernom tope, pod ktorý si nedala podprsenku.

Geoorgia zrejme nerátala s tým, že pri stretnutí s fotografmi zostane vyzlečená. Blesky fotoaparátov totiž odhalili jej vnady v plnej paráde.    

Georgia May Foote všetkým nechtiac ukázala svoje prsia.
Zobraziť galériu (7)
Georgia May Foote všetkým nechtiac ukázala svoje prsia.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Georgia May Foote
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu