Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Aha, česká moderátorka (39) vytasila prsia: A má sa čím chváliť!

Eva Decastelo Zobraziť galériu (8)
Eva Decastelo (Zdroj: Instagram ED)

PRAHA - Nemá problém ich odhaliť! Česká moderátorka a herečka Eva Decastelo (39), kedysi Aichmajerová, pred svojimi deťmi pochopiteľne tají svoju pornominulosť. Bez problémov však pózuje hore bez a sexi fotky zverejňuje aj na sociálnych sieťach.

Najnovšie sa Eva odhalila len tak, ako sama píše, kvôli úplnej hlúposti. Vymyslela si totiž pre svojich fanúšikov instagramovú súťaž, v rámci ktorej majú ženy nafotiť sexi snímky. A samozrejme im musela ukázať, ako na to.

Aha, česká moderátorka (39)
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram ED)

Vďaka tejto fotografii dokázala, že aj po dvoch deťoch sa má čím pochváliť. A hoci pôsobila kedysi v pronobrandži, nenechala sa zlákať na obrovské silikóny. V tom čase ešte neboli štandardom a na chuť im neprišla ani neskôr. Počas tehotenstva sa dokonca nechala počuť, že sa teší, kedy sa jej vnady opäť zmenšia. „Nechápem, ako si môžu dievčatá dávať voperovať silikóny,” divila sa brunetka.

Nuž, ona je evidentne spokojná s tým, čo jej príroda nadelila. A rovnako aj jej manžel, ktorý s podobne ladenými snímkami evidentne nemá problém. Dokonca svoju manželku aj sám fotí, čo Decastelo priznala napríklad pri tejto snímke:  

Aha, česká moderátorka (39)
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram ED)

Viac o téme: Eva DecasteloEva Aichmajerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu