Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hrozné detaily samovraždy DJ-a Aviciiho (†28): Preboha! Vraj sa podrezal

Avicii Zobraziť galériu (7)
Avicii (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Ďalšie šokujúce správy! Od náhlej smrti 28-ročného Tima Berglinga, známeho skôr ako DJ-a Aviciiho, ubehli takmer dva týždne. Kedy bude jeho pohreb, zatiaľ nie je známe. V médiách sa ale v súvislosti s ním pravidelne objavujú prekvapivé informácie. Najskôr rodina naznačila, že spáchal samovraždu, potom vyšlo najavo, že miloval českú modelku a pred pár hodinami zverejnil portál tmz.com aj hrozivé detaily toho, ako slávny Švéd odišiel z tohto sveta.

„Chcel nájsť pokoj,” uviedla vo svojom vyhlásení rodina zosnulého DJ-a Aviciiho. Toho okrem zdravotných ťažkostí a problémov s alkoholom trápilo i to, že nezvládal slávu, popularitu a pôsobenie v hudobnom biznise. 

Podľa posledných medializovaných informácií zomrel na masívne vykrvácanie spôsobené vlastnou vinou. Avicii sa k samovražde odhodlal počas dovolenky v Ománe. Zdroje portálu tmz.com uviedli, že si siahol na život pomerne brutálnym spôsobom.

28-ročný umelec mal rozbiť fľašu od vína a úlomkom skla si spôsobiť zranenie v dôsledku ktorého vykrvácal. Dva zdroje uvádzajú, že Avicii si podrezal krk. Iný to popiera a tvrdí, že si črepom porezal zápästia. 

Čítajte tiež: 

Šokujúce odhalenie: DJ Avicii (†28) miloval túto Češku... A má syna!

Týždeň po šokujúcej smrti DJ-a Aviciiho: Rodina v tom má jasno... Spáchal samovraždu!

Po záhadnej smrti dídžeja Aviciiho nariadila polícia dve pitvy: Toto z nich zistili

Posledné FOTO DJ-a Aviciiho (†28): To, čo prežíval, bolo hrozné!

Viac o téme: AviciiTim Bergling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu