Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zomrel známy DJ (†64): Pred smrťou na mizine… Fanúšikov prosil o peniaze na liečbu!

DJ José Padilla zomrel v nedeľu v noci. Zobraziť galériu (2)
DJ José Padilla zomrel v nedeľu v noci. (Zdroj: Facebook J.P.)

BRATISLAVA - Ibiza je známa svojím búrlivým nočným životom. O ten sa pravidelne staral aj známy španielsky DJ a miláčik návštevníkov tohto ostrova José Padilla (†64). Fanúšikov však v týchto dňoch zasiahla smutná správa. Producent v nedeľu večer podľahol vážnej chorobe!

José Padilla bol legendou nočného života na Ibize, preto správa o jeho smrti zasiahla veľké množstvo ľudí. „S veľkým smútkom oznamujeme, že José zomrel. Skonal v spánku v nedeľu v noci na svojej milovanej Ibize. Súmrak na ostrove už nikdy nebude rovnaký, ale jeho nádherná hudba tu zostane navždy,“ objavilo sa na sociálnej sieti Facebook. 

Producent a popularizátor hudobného žánru chill-out celé mesiace bojoval s rakovinou hrubého čreva. Diagnózu verejne potvrdil v júli tohto roka. Na sklonku života bol obľúbený DJ na mizine. Kvôli pandémii a svojej chorobe nemohol vystupovať, preto mu nezostávali peniaze ani na základné potreby. 

José Padilla usporiadal zbierku na svoju liečbu.
Zobraziť galériu (2)
José Padilla usporiadal zbierku na svoju liečbu.  (Zdroj: gofundme.com)

Svojich fanúšikov dokonca prosil o príspevky na liečbu. „Moja situácia je veľmi zlá. Po piatich mesiacoch bez príjmu nemám ako platiť účty,“ napísal na sociálnej sieti. Posledný príspevok pridal v auguste, kedy priaznivcov informoval o operácii, ktorú absolvoval. „Som na začiatku dlhej cesty za zotavením,“ napísal. To sa bohužiaľ nestalo.

Viac o téme: José Padilla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu