Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce odhalenie: DJ Avicii (†28) miloval túto Češku... A má syna!

DJ Avicii s priateľkou Terezou Kačerovou a jej synčekom. Zobraziť galériu (13)
DJ Avicii s priateľkou Terezou Kačerovou a jej synčekom. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Držali to v tajnosti! Len pár hodín na to, ako sa v médiách objavili správy o tom, že rodina mŕvtého DJ-a Aviciiho (†28) sa nazdáva, že spáchal samovraždu, vyšli najavo ďalšie prekvapivé informácie. Česká modelka Tereza Kačerová (25) prezradila, že so známym Švédom tvorili pár a túžili po spoločnom dieťatku.

„Skutočne sa trápil myšlienkami o zmysle života a šťastia. Už nevládal ísť ďalej, chcel nájsť pokoj," uviedla vo svojom vyhlásení rodina DJ-a Aviciiho, čím akoby dala najavo, že si siahol na život. Mŕtve telo slávneho Švéda bolo nájdené minulý týždeň v Ománe, kde dovolenkoval v spoločnosti kamarátov. Oficiálna príčina úmrtia nebola zverejnená, muži zákona cudzie zavinenie vylúčili.   

Správy o možnej samovražde nie sú to jediné, čo verejnosť v súvislosti s Aviciim šokovalo. Ako vyšlo najavo, švédsky DJ, vlastným menom Tim Berling, tvoril pár s českou modelkou Terezou Kačerovou, ktorá pochádza z Prahy, ale od malička žije v Amerike. 

Toto tajomstvo odhalila samotná plavovláska. Na instagrame totiž zverejnila sériu ich spoločných fotografií a srdcervúci list na rozlúčku. „Posledné dni som strávila čakaním, že sa prebudím zo zlého sna a niekto mi povie, že ide len o hlúpy vtip, či zlý omyl. Až teraz mi dochádza, že ťa už nikdy neuvidím,” vyznala sa v úvode 25-ročná modelka. Tá mala z predchádzajúceho vzťahu synčeka, o ktorého sa DJ staral a pri pohľade na ich spoločné fotky niet pochýb, že ho mal veľmi rád. 

„Vždy som chcela udržať náš vzťah v súkromí, lebo som chcela, aby bol len náš. Nechcela som byť súčasťou toho šialenstva. Myslela som, že ak to svetu niekedy odhalím, bude to vo chvíli, keď budeme spolu čakať dieťatko,” uzavrela Tereza. 

Viac súkromných FOTO DJ-a Aviciiho a Terezy Káčerovej nájdete v GALÉRII>>

DJ Avicii vyzeral byť po boku Terezy a jej synčeka šťastný.
Zobraziť galériu (13)
DJ Avicii vyzeral byť po boku Terezy a jej synčeka šťastný.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: AviciiTereza Kačerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu