Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOPky z Golden Globes 2018: Zúfalka s bruškom, vyprsená Zeta-Jones, 13-ročná herečka s obrovským výstrihom!

Sošky Zlatých glóbusov Zobraziť galériu (31)
Sošky Zlatých glóbusov (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zatmenie na červenom koberci! Aj takéto pomenovanie dostal 75. ročník Zlatých glóbusov. Odovzdávanie prestížnych oceneni totiž ovládli róby čiernej farby. Takmer všetky celebritné dámy takýmto spôsobom podporili kampaň proti sexuálnemu obťažovaniu. V záplave tmavej farby sa však niektorým z nich podarilo zaujať o čosi viac.

Veľkú FOTOGALÉRIU z odovzdávania Zlatých glóbusov nájdete TU>>

Eva Longoria, známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky, takto hrdo pózovala s guľatým bruškom, v ktorom rastie jej prvé bábätko. To privedie na svet ako 42-ročná. Pred objektívmi jej robila spoločnosť kolegyňa Reese Witherspoon.
Zobraziť galériu (31)
Eva Longoria, známa najmä zo seriálu Zúfalé manželky, takto hrdo pózovala s guľatým bruškom, v ktorom rastie jej prvé bábätko. To privedie na svet ako 42-ročná. Pred objektívmi jej robila spoločnosť kolegyňa Reese Witherspoon.  (Zdroj: SITA)

Odvaha jej nechýba! Reč je o 48-ročnej Catherine Zeta-Jones, ktorá si obliekla jeden z najdráždivejších outfitov večera. Priesvitný materiál a hlboký výstrih tvoria poriadne sexi kombináciu.
Zobraziť galériu (31)
Odvaha jej nechýba! Reč je o 48-ročnej Catherine Zeta-Jones, ktorá si obliekla jeden z najdráždivejších outfitov večera. Priesvitný materiál a hlboký výstrih tvoria poriadne sexi kombináciu.  (Zdroj: SITA)

Hoci má Millie Bobby Brown len 13 rokov, na červenom koberci je ako doma. Teraz sa predviedla v čiernych minišatách s veľkým výstrihom na chrbte.
Zobraziť galériu (31)
Hoci má Millie Bobby Brown len 13 rokov, na červenom koberci je ako doma. Teraz sa predviedla v čiernych minišatách s veľkým výstrihom na chrbte.  (Zdroj: SITA)

Kampaň proti sexuálnemu násiliu mohli podporiť aj prítomní páni. A to odznakom s nápisom Time´s Up. Tak znie názov nadácie na pomoc obetiam sexuálneho násilia, ktorú založili hollywoodske herečky.
Zobraziť galériu (31)
Kampaň proti sexuálnemu násiliu mohli podporiť aj prítomní páni. A to odznakom s nápisom Time´s Up. Tak znie názov nadácie na pomoc obetiam sexuálneho násilia, ktorú založili hollywoodske herečky.  (Zdroj: SITA)

Prestížneho podujatia sa zúčastnila aj Angelina Jolie. Spoločnosť jej robil syn Pax Thien.
Zobraziť galériu (31)
Prestížneho podujatia sa zúčastnila aj Angelina Jolie. Spoločnosť jej robil syn Pax Thien.  (Zdroj: SITA)

Kate Hudson je vystrihaná celkom nakrátko. Chlapčenský účes sa snaži kompenzovať maximálne ženskými outfitmi.
Zobraziť galériu (31)
Kate Hudson je vystrihaná celkom nakrátko. Chlapčenský účes sa snaži kompenzovať maximálne ženskými outfitmi.  (Zdroj: SITA)

Herečky zo seriálu Big Little Lies sa takto radovali z ocenení.
Zobraziť galériu (31)
Herečky zo seriálu Big Little Lies sa takto radovali z ocenení.  (Zdroj: SITA)

Pamätáte sa na tučnú Roseanne z rovnomenného seriálu? Jej predstaviteľka Roseanne Barr vyzerá na staré kolená lepšie ako za mlada.
Zobraziť galériu (31)
Pamätáte sa na tučnú Roseanne z rovnomenného seriálu? Jej predstaviteľka Roseanne Barr vyzerá na staré kolená lepšie ako za mlada.  (Zdroj: SITA)

Medzi celebritami v čiernych outfitoch sa našli aj výnimky, ktoré sa na podporu kampane proti sexuálnemu násiliu vykašľali. Napríklad aj nie príliš známa Barbara Meier.
Zobraziť galériu (31)
Medzi celebritami v čiernych outfitoch sa našli aj výnimky, ktoré sa na podporu kampane proti sexuálnemu násiliu vykašľali. Napríklad aj nie príliš známa Barbara Meier.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Zlaté glóbusyGolden Globes 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu