Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Párty po Glóbusoch: Zo škaredej herečky kočka, z bohyne dotrhané čudo!

Lena Dunham a Diane Kruger Zobraziť galériu (12)
Lena Dunham a Diane Kruger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nie každá ohúrila! Ak to už býva zvykom, po slávnostnom odovzdávaní Zlatých glóbusov sa celebrity zabávali na afterparty. Hoci sa viaceré dámy prezliekli, zostali verné čiernej farbe. Nechýbali dráždivé outfity s výstrihom, no našli sa aj čudesné kreácie. Jednu takú predviedla herečka Diane Kruger (41). Avšak jej kolegyňa Lena Dunham (31), ktorá nikdy nepatrila medzi krásavice, vyzerala naozaj skvele.

Ako sme vás už na topkách informovali, nedeľný večer patril slávnostnému odovzdávaniu Zlatých glóbusov. Hviezdne krásky si dali na svojom vzhľade ozaj záležať. Na červenom koberci najviac zaujala tehotná Eva Longoria, či provokatívna Catherine Zeta-Jones. 

Po slávnostnom odovzdávaní prestížnych sošiek sa konala párty, kde však na seba strhli pozornosť iné dámy. FOTOGALÉRIU z párty po odovzdávaní Zlatých glóbusov nájdete TU>>

Napríklad Lena Dunham. Tá nikdy nepatrila medzi krásavice a je známa tým, že nemá problém ísť donaha, hoci jej telo nie je vôbec ideálne. V poslednom čase však Lena akosi opeknela a svedčalo jej to aj na spomínanom žúre. 

Lena Dunham v poslednom čase akosi opeknela.
Zobraziť galériu (12)
Lena Dunham v poslednom čase akosi opeknela.  (Zdroj: SITA)

Herečka Diane Kruger sa pred príchodom na párty tiež prezliekla. No kým na červenom koberci vyzerala v krásnej róbe ako bohyňa, na žúre príliš neohúrila. V kreácii, ktorú mala na sebe totiž pôsobila dojmom, akoby ju dotrhali psy. 

Diane Kruger sa z bohyne zmenila na dotrhané čudo.
Zobraziť galériu (12)
Diane Kruger sa z bohyne zmenila na dotrhané čudo.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Zlaté glóbusyGolden Globes 2018
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu