Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Sexi modelka dráždila na pláži: Z diaľky ako nahá!

Sara Sampaio Zobraziť galériu (8)
Sara Sampaio (Zdroj: profimedia.sk)

Playa del Carmen - Medzi hanblivky rozhodne nepatrí! Reč je o portugalskej modelke menom Sara Sampaio (26). Tá je jedným z anjelikov Victoria´s Secret, no na konte má aj mnohé ďalšie zaujímavé spolupráce. Tmavovláska zvykne pred objektívom bežne pózovať v spodnej bielizni, či úsporných bikinách. Pomerne zaujímavé fotenie absolvovala aj v týchto dňoch, keď pobehovala po pláži v jemných šatách telovej farby. Paparazzi boli pri pohľade na ňu určite nadšení.

Bulvárni fotografi sú vždy v strehu, keď na pláži zbadajú známu tvár. Ich pozornosti pred pár dňami neušla ani krásna modelka Sara Sampaio. Tá si tam však neužívala chvíle oddychu, ale bola tam pracovne. 

Tmavovláska zrejme pózovala pre nejaký magazín. Na sebe totiž mala béžové šaty, spod ktorých jej presvitali bradavky. Čo sa týka nadeľovania v oblasti hrudníka, príroda síce k Sare nebola príliš štedrá, no táto dáma má aj napriek tomu sexepílu na rozdávanie.  

„Pre mňa vyzerať sexi znamená, že sa musím cítiť dobre. Bielizeň by mala zvýrazniť vaše krivky. Zbožňujem najmä čipkované kúsky,” poznamenala v jednom z rozhovorov Sara, ktorá sa o svoj sexepíl ochotne podelí s celým svetom.  

Celú paparazzi FOTO krásnej modelky nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Sara Sampaio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu