Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Angelina Jolie poriadne prekvapila: Sexi, ako už dávno nie!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Svedčalo jej to! Niet pochýb, že Angelina Jolie (42) je šarmantná žena. V poslednej dobe však vzhľadom príliš neohurovala a volila skôr outfity, ktoré pochovali jej sexepíl. V piatok sa však známa herečka ukázala v spoločnosti a vyzerala ozaj skvele. Pozrite!

Single život jej prospieva! Reč je o herečke Angeline Jolie, ktorej v septembri minulého roka skrachovalo manželstvo s Bradom Pittom. Keďže dlhé roky tvorili idylický pár, nečudo, že vzťahové problémy, bitka o deti a majetok ich oboch potrápili. To sa odrazilo aj na ich zovňajšku.  

Na fotkách, ktoré sa objavovali v médiách, vyzerala Angelina strhane, značne pochudnutá a voľné tmavé outfity jej na sexepíle vôbec nepridávali. 

V piatok si však známa herečka vyšla do spoločnosti a vyzerala očarujúco. Oblečené mala šaty s odhalenými ramenami, ku ktorým si dala dlhé rukavice. Hoci bola róba číernej farby, Jolie v nej rozhodne nevyzerala nudne. Za zmienku stojí aj vydarený mejkap, vďaka ktorému tmavovláska priam žiarila. 

Angelina Jolie vzala do spoločnosti svoje ratolesti. Všetci sa pekne vyobliekali a slávna herečka bola po dlhšom čase opäť sexi.
Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie vzala do spoločnosti svoje ratolesti. Všetci sa pekne vyobliekali a slávna herečka bola po dlhšom čase opäť sexi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu