Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Tieto FOTKY zlomia Pittovi srdce: Brad, radšej sa nepozeraj!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (8)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

TORONTO - Už len on im tam chýbal! Ešte donedávna mali Brad Pitt (53) a Angelina Jolie (42) ukážkovú rodinku, ktorú im mohol kde-kto závidieť. Minulý rok sa však idylka skončila a dvojica išla od seba. Herečka sa počas uplynulého víkendu ukázala v spoločnosti a priam žiarila. Niet pochýb, že keď jej ešte stále zákonitý muž uvidí, ako jej to svedčalo a kto jej robil spoločnosť, tak ho pichne pri srdci.

Veľká láska a 12 spoločných rokov neboli to jediné, čo spájalo Angelinu Jolie a Brada Pitta. Hereckí kolegovia a manželia totiž vychovávali šesť ratolestí. Tie sú spoločne s rozprávkovým majetkom dôvodom prečo bude rozvod dvojice dosť komplikovaný. 

V médiách sa síce pred pár dňami objavili dohady, že Angelina a Brad si k sebe opäť hľadajú cestu... Čo je na nich pravdy však nevedno. Isté ale je, že herečka má v porovnaní s fešáčikom navrch. Aspoň čo sa vzťahu s deťmi týka.

Všetky do jedného ju totiž prišli podporiť na premiéru animovaného filmu s názvom The Breadwinner, ktorého je Jolie výkonnou producentkou. Brunetka si pri tej príležitosti obliekla biely nohavicový komplet, v ktorom priam žiarila. Obklopená milovaným deťmi rozdávala úsmevy na všetky strany a je dosť možné, že ak Brad tieto zábery zbadá, tak mu aj slza vyhŕkne. 

FOTO krásnej Angeliny Jolie obklopenej jej ratolesťami nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu