Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Angelina Jolie na stretnutí s arcibiskupom: Bradavkami mu skoro vypichla oči!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie (Zdroj: Twitter)

LONDÝN - Trapaaaaas! Angelina Jolie (41) je nielen úspešnou herečkou a režisérkou, ale dlhodobo sa angažuje i v humanitárnych projektoch po celom svete. Tento týždeň poctila svojou návštevou aj Anglicko, kde sa stretla napríklad s arcibiskupom Justinom Welby. Je však otázne, či sa na diskusiu s ním vhodne obliekla. Kvôli chýbajúcej podprsenke totiž brunetke spod svetra trčali bradavky, ktoré nešlo len tak prehliadnúť.

Angelina Jolie zastáva funkciu osobitného vyslanca Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov. Práve utečenecká kríza bola jednou z tém, ktorú riešila pri stretnutí s arcibiskupom z Canterbury - Justinom Welby. Cirkevný hodnostár si debatu so známou herečkou pochvaľoval. „Je úžasné, že kvôli tejto funkcii obetovala svoj čas, energiu a podstúpila riziko s tým späté,” vyjadril sa pre dailymail.co.uk arcibiskup. 

Mohlo by vás zaujať:
Každý môže mať dokonalé fotky: Známa fitneska vám ukáže jednoduchý trik

Zo stretnutia s Angelinou bol nadšený a na twitteri sa pochválil aj spoločnými fotkami. Tie vyvolali búrlivú diskusiu. Jolie bola síce na prvý pohľad oblečená, akoby si odbehla z kláštora, no každému padol pohľad na jej trčiace bradavky. 

„To snáď nie! Nepochopím, prečo si nedala podprsenku,” znie jeden z komentárov pod zábermi. „Chudáčik, musel byť v rozpakoch. Veď mu nimi takmer vypichla oči,” pridali sa ďalší z pohoršených jedincov. Čo si o tejto trápnej situácii mysíte vy?

Justin Welby sa usiloval pozerať Angeline Jolie do očí. Ale nie je vylúčené, že mu pohľad skĺzol aj o pár centimetrov nižšie.
Zobraziť galériu (6)
Justin Welby sa usiloval pozerať Angeline Jolie do očí. Ale nie je vylúčené, že mu pohľad skĺzol aj o pár centimetrov nižšie.  (Zdroj: Twitter)

Angelina Jolie prišla na stretnutie s arcibiskupom bez podprsenky.
Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie prišla na stretnutie s arcibiskupom bez podprsenky.  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu