Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna modelka ukázala mamu: Na krku 70-tka, vyzerá... WAU!

Naomi Campbell zdedila krásu po svojej mame. Zobraziť galériu (18)
Naomi Campbell zdedila krásu po svojej mame. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ako sestry! Hviezdy milujúce módu sa pred pár dňami zišli v Londýne, kde sa konalo odovzdávanie cien Fashion Awards 2017. Tejto akcie sa pravidelne zúčastňuje aj topmodelka Naomi Campbell (47). Tá sa tentokrát predviedla na červenom koberci so sympatickou mamou Valerie Morris. Pri pohľade na jej fotku nám určite dáte za pravdu, že táto dáma na 66 rokov rozhodne nevyzerá.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Poviete si, keď zbadáte fotografie 66-ročnej Valerie Morris, ktorá v roku 1970 priviedla na svet Naomi Campbell. Mama svetoznámej modelky na seba strhla pozornosť počas nedávneho odovzdávania módnych cien, kde robila svojej slávnej dcére spoločnosť. 

Valerie stavila na elegantný nohavicový kostým čiernej farby, ktorý oživila výrazným náhrdelníkom a červeným rúžom na perách. Ako bývalá tanečnica nemá problém s kilami navyše a je tiež očividné, že sa príkladne stará i o svoju pleť. 

Pri pohľade na spomínanú dámu znie priam neuveriteľne, že má 66 rokov. Valerie totiž vedľa svojej slávnej dcéry Naomi vyzerá skôr ako jej sestra, než mama. Presvedčte sa na vlastné oči v GALÉRII>>

 

 

Viac o téme: Naomi CampbellValerie Morris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu