Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Geissenka sa pretŕča v bikinách: Preboha, Róóóbert, a toto ti nevadí?!

Carmen Geiss Zobraziť galériu (12)
Carmen Geiss (Zdroj: Instagram)

GRÉCKO - Išla na ňom oči nechať! Carmen (52) a Robert (53) Geissenovci tvoria nerozlučiteľnú dvojicu. Zrejme málokto si vie predstaviť, že by sa párik rozišiel a nebodaj mal po svojom boku iného partnera. Prachatá blondínka v uplynulých dňoch zaskočila fanúšikov, keď na instagrame okrem fotiek v bikinách zverejnila aj zábery so svalnatým černochom. Čo sa to v najznámejšej nemeckej rodinke deje?

Vymenila ho?! Život Geissenovcov je plný luxusu, cestovania a všadeprítomných kamier. Svojrázna família, ktorá hviezdi na televíznych obrazovkách, si v uplynulých dňoch užívala oddych na gréckych ostrovoch. 

Ako to už býva zvykom, Carmen pravidelne zásobovala fanúšikov fotkami z prepychovej jachty. Keďže sa môže pochváliť slušnou figúrou, nechýbali ani momentky v bikinách. „Bože môj, Carmen, vyzeráš fantasticky. Robert by sa mal mať na pozore!” znie jeden z mnohých pochvalných komentárov na blondínkinu adresu. 

A veru, pracháč by si mal svoju polovičku viac strážiť. Geissenka sa pochválila aj fotkami s exotickým fešákom, ku ktorému sa nadšene túlila. Či ide o modela propagujúceho Robertovu značku, nemožno s istotou povedať. Isté však je, že Carmen bola z neho celkom hotová!

FOTO Carmen Geiss v bikinách aj jej zábery so svlanáčom nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu