Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Krásna Miranda Kerr ukázala svadobné šaty: Vyzerala ako legendárna Grace Kelly!

Miranda Kerr sa pred dvomi mesiacmi vydala za miliardára Evana Spiegela. Zobraziť galériu (5)
Miranda Kerr sa pred dvomi mesiacmi vydala za miliardára Evana Spiegela. (Zdroj: Facebook M.K.)

LOS ANGELES - Bývalý anjelik Victoria's Secret Miranda Kerr (34) si ešte v máji zobrala spoluzakladateľa aplikácie Snapchat Evana Spiegela (26). Doposiaľ však verejnosť nevedela, ako slávna nevesta počas svojho veľkého dňa vyzerala. No po 2 mesiacoch sa modelka pochválila svadobnými fotkami. Pozrite, vyzerala ako legendárna Grace Kelly (†52)!

Austrálska modelka Miranda Kerr a spoluzakladateľ aplikácie Snapchat Evan Spiegel sa zosobášili ešte pred dvomi mesiacmi. Svoje áno si povedali koncom mája v Los Angeles a svadba to síce bola luxusná a veľkolepá, no vôbec nie veľká - pozvaných bolo iba 40 hostí.

„I keď išlo o malú svadbu, prípravy boli náročné. Sobáš i hostina sa konali v úzkom kruhu, no boli okázalé a exkluzívne. Miranda sa do všetkého veľmi zapájala. Má dobrý vkus a presne vie, čo chce. Je veľmi milá a nadšená z toho, že sa vydala za Evana,“ uviedol vtedy zdroj pre americký týždenník People.

Verejnosť doposiaľ nevedela, ako slávna kráska počas svojho veľkého dňa vyzerala. Aktuálne sa však hviezdna nevesta na sociálnych sieťach pochválila fotkami zo svadby. A vyzerala naozaj úchvatne. Inšpiráciou jej pri tvorbe šiat bola róba legendárnej monackej kňažnej Grace Kelly, ktorú mala na sebe počas svadby s monackým princom Rainerom III.

O luxusný kúsok sa postarala módna návrhárka Maria Grazia Chiuri, ktorá je dizajnérkou značky Dior. „Priala si niečo rozprávkové a podelila sa so mnou o svoj návrh. Chcela, aby boli šaty úchvatné, ukrývali v sebe emóciu, no zároveň mali byť jednoduché,“ prezradila návrhárka pre Vogue. Fotky známej krásky vo svadobnom nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Miranda Kerr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu