Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miranda Kerr sa vydala: Malá svadba, náročné prípravy a exkluzívna hostina!

Miranda Kerr Zobraziť galériu (6)
Miranda Kerr (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Austrálska modelka Miranda Kerr a spoluzakladateľ aplikácie Snapchat Evan Spiegel sa zosobášili. Svadba sa konala v sobotu v Los Angeles.

Na oslave sa zúčastnilo približne 40 ľudí. "I keď išlo o malú svadbu, prípravy boli náročné. Sobáš i hostina sa konali v úzkom kruhu, no boli okázalé a exkluzívne. Miranda sa do všetkého veľmi zapájala. Má dobrý vkus a presne vie, čo chce. Je veľmi milá a nadšená z toho, že sa vydala za Evana," uviedol nemenovaný zdroj pre americký týždenník People.

Dvojica spolu začala randiť v júni 2015 a zásnuby sa konali vlani v júli. Tridasťštyriročná Kerr bola v minulosti vydatá za herca Orlanda Blooma, s ktorým má šesťročného syna menom Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Pre 26-ročného Spiegela to je prvé manželstvo.

Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou v roku 2013 ukončila spoluprácu. Vytvorila tiež vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health.

Viac o téme: Miranda KerrEvan Spiegel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu