Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Očarujúca 50-tka tromfla mladšiu kolegyňu: Krásna tvár a pevné prsia!

Juliette Binoche a Scarlett Johansson Zobraziť galériu (6)
Juliette Binoche a Scarlett Johansson (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Zatienila ju! Počas uplynulého týždňa sa vo Francúzsku konala premiéra sci-fi filmu s názvom Ghost in the Shell. Ústrednú postavu v ňom stvárňuje krásna Scarlett Johansson (32), ktorá však na slávnostnom premietaní nebola tou najospevovanejšou dámou. Všetkú pozornosť totiž na seba strhla jej staršia kolegyňa Juliette Binoche (53). Tá vďaka dokonalej vizáži a šatám s hlbokým výstrihom vyzerala skvele.

Herečka Juliette Binoche sa už viackrát ocitla na zoznamoch tých najkrajších ľudí sveta a svoje miesto má aj medzi najúspešnejšími Francúzmi. Vďaka talentu a šarmu sa jej podarilo preraziť aj v Hollywoode a pred kamerami, i na divadelných doskách je dosť aktívna.

Šarmantná rodáčka z Paríža prepožičala svoju tvár aj do reklamných kampaní. V nich by jej to svedčalo i dnes. Juliette síce pred pár dňami oslávila 53. narodeniny, no vôbec na to nevyzerá. Potvrdila to aj v týchto dňoch, keď sa ukázala v spoločnosti.

Na premiéru filmu Ghost in the Shell prišla dokonale upravená a nahodená v šatách s hlbokým výstrihom. Ten odhalil jej dokonalé prsia, pre ktoré je gravitácia neznámym pojmom. Chvályhodná je aj pleť šarmantnej Francúzky. Binoche odmieta botox a iné skrášľujúce procedúry. „S vekom sa nedá bojovať,” poznamenala v jednom z rozhovorov herečka, ktorá pred desiatimi rokmi pózovala pre francúzske vydanie magazínu Playboy. 

Juliette Binoche sa v 53 rokoch pýši výstavným dekoltom.
Zobraziť galériu (6)
Juliette Binoche sa v 53 rokoch pýši výstavným dekoltom.  (Zdroj: SITA)

Juliette Binoche zatienila aj mladšiu kolegyňu Scarlett Johansson.
Zobraziť galériu (6)
Juliette Binoche zatienila aj mladšiu kolegyňu Scarlett Johansson.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Juliette Binoche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu