Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šarmantná herečka šokovala fanúšikov: FOTO bez mejkapu a vlasov!

Juliette Binoche Zobraziť galériu (8)
Juliette Binoche (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fúha! Juliette Binoche (54) je očarujúca dáma, ktorá ani v zrelom veku nestráca nič zo svojho šarmu. Vždy, keď sa objaví na červenom koberci, vyzerá fantasticky. Ako herečka sa pred kamerami občas predviedla aj v nelichotivom svetle. Poriadne šokujúce sú však aj zábery, ktoré najnovšie zverejnila na internete.

Len nedávno sme vás na topkách informovali, že Juliette Binoche má síce 54 rokov, ale ešte stále si trúfa na odhalené scény. Za svoje telo sa hanbiť nemusí. Práve naopak, vyzerá skvele.   

V týchto dňoch zverejnila na instagrame zábery, na ktorých je tiež tak, ako ju Boh stvoril. Na mysli ale máme tvár bez štipky mejkapu. Za zmienku ale stojí, že herečka je vďaka šikovným rukám maskéra bez vlasov. 

„Podľa mňa si aj tak očarujúca!” znie jeden z mnohých komentárov pod fotkou. „Krásna žena. A klobúk dole za odvahu, že si sa nám takto ukázala,” reagoval ďalší z fanúškov. Herečka neprezradila, odkiaľ tieto zábery pochádzajú. Je ale pravdepodobné, že súvisia s nakrúcaním nejakého filmu. 

Juliette Binoche sa fanúšikom ukázala bez štipky mejkapu a s holou hlavou.
Zobraziť galériu (8)
Juliette Binoche sa fanúšikom ukázala bez štipky mejkapu a s holou hlavou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Juliette Binoche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu