Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

XXL vetrovka a zvedavá bradavka: Ako išla Kardashianka na obed!

Kim Kardashian sa bradavka drala von z výstrihu. Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian sa bradavka drala von z výstrihu. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Aká náhodička! Kim Kardashian (36) prežila v októbri minulého roka asi najťažšie chvíle svojho života. Počas pobytu v Paríži sa totiž stala obeťou lúpežného prepadnutia. Od vtedy sa na verejnosti príliš nepretŕča a ani na sociálnych sieťach nie je prehnane aktívna. Pred pár dňami si však vyšla na obed so svojími sestrami a ako to býva zvykom, na ulici jej robili spoločnosť aj paparazzi. Tým sa hviezdna brunetka predviedla v čudesnom outfite a nechýbal ani pikantný trapas... Napokon, bez toho by to už ani nešlo!

Tú nemožno prehliadnúť! Kim Kardashian už neraz prekvapila výstredným outfitom. Na červenom koberci sa dokonca aj ako tehotná pretŕčala takmer nahá. Do kategórie nezvyčajných možno rozhodne zaradiť aj kreáciu, v ktorej brázdila ulice počas uplynulého týždňa. 

Tmavovláska mala oblečené tepláky, korzet s hlbokým výstrihom, z ktorého jej vykúkal dvorec prsníka. Oveľa viac ale zaujala obrovskou vetrovkou a maličkou kabelkou, ktoré sa postarali o zvláštny kontrast. 

Kim sa takto vyfintená vybrala na rodinný obed, v rámci ktorého si hviezdne sestry pripomenuli narodeniny svojho otca - Roberta Kardashiana. Ten zomrel v roku 2003, keď prehral svoj boj s rakovinou pažeráka.  

Kim Kardashian sa vybrala na obed v obrovskej vetrovke. Zaujala aj maličkou kabelkou a výstrihom, z ktorého jej takmer vykukla bradavka.
Zobraziť galériu (6)
Kim Kardashian sa vybrala na obed v obrovskej vetrovke. Zaujala aj maličkou kabelkou a výstrihom, z ktorého jej takmer vykukla bradavka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu